Novinarka staje na ludi kamen: Verila se Gordana Uzelac, ovaj zgodni pilot zarobio je njeno srce (foto)

Novinarka staje na ludi kamen: Verila se Gordana Uzelac, ovaj zgodni pilot zarobio je njeno srce (foto)

Autor: | 05/09/2022

2

Gordana Uzelac se verila

Poznata novinarka televizije Pink Gordana Uzelac uskoro staje na ludi kamen. Gordana je već nekoliko meseci u emotivnoj vezi i to sa osobom kakvog bi svaka dama poželela kraj sebe.

Pročitajte: Ovo je prezgodni pilot koji je osvojio srce Gordane Uzelac - Zaljubili smo se na prvi pogled

Instagram

 

"Sijamo u mraku. Moj osmehu. Kroz ceo život ćemo sijati još sjajnije. Na prvi pogled činilo se sasvim obično, a ja na prvi pogled znam izabrala sam odlično. I sad si zvanično kapetan mog života. Tvojim rečnikom želim nam miran let", romantično je napisala presrećna Gordana na Fejsbuku samo nekoliko trenutaka nakon što je rekla da. 

Instagram

 

Gordana Uzelac se verila, Đorđe je onaj pravi

Novinarka je za Story nedavno ekskluzivno otkrila da ga je svog budućeg supruga Đorđa upoznala na jednom letu. Njihova povezanost još je jača dok jedno drugo drže čvrsto na zemlji.

Instagram

 

- Mi se šalimo i kažemo da smo se upoznali na nebu. Tačno je, išla sam na jedan put, čak sam htela to putovanje i da izbegnem jer mi se nije išlo, međutim, sudbina je htela drugačije. Inače oko sebe nikog ne vidim, ali kada sam prvi put videla Đorđa, pošto mi je poželeo dobrodošlicu kao kapetan na tom letu, bila je to ljubav na prvi pogled, zaista. Evo, dok vam ovo govorim, Đorđe klima glavom i potvrđuje.

Pročitajte: Svadbena žurka Mine Sovtić - Glumci lumpovali do zore, Nataša i Sergej najveseliji, a evo u čijim je rukama završio bidermajer (foto)

Boško Karanović

 

Bila je to obostrana zaljubljenost u trenutku. Znam da je ljubav kompleksna emocija, osećanje prepuno različitih nijansi koje zahteva temeljno poznavanje druge osobe, ali oboje verujemo da idemo ka tome. Što se više upoznajemo, veza među nama postaje čvršća - priznala je Gordana za Story. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (2)

Loading
Nadica 01:10 06.09.2022
Odgovori

Bravo Goco, mnogo mi je drago zbog Tebe, PRESLATKI ste i želim vam oboma svu sreću sveta i sve čestitke !!!

Procenitelj 20:11 06.09.2022
Odgovori

Koliko je godina ova Gordana starija od pilota? Ščepala pare... do neke njegove sledeće...

hellomagazin.rs hellomagazin