Napušta je! Dejan Stanković slomljen: Ne mogu dalje, najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo

Napušta je! Dejan Stanković slomljen: Ne mogu dalje, najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo

Autor: | 26/08/2022

1

Dejan Stanković rekao kraj

Dejan Stanković danas je saopštio svoju odluku koja je sve šokirala. On je podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspešnoj saradnji, a potom obrazložio svoju odluku.

Pročitajte: Ana i Dejan Stanković slave ljubav - Kad bih mogao da vratim vreme, sve bih ponovo

Profimedia

 

- Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku.

Pročitajte: Nakon suza i emotivnog govora Siniše Mihajlovića, oglasio se Dejan Stanković

Guliver Getty Images

 

Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice – objasnio je svoju odluku Dejan Stanković. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti