Na svoj 45. rođendan Rozga podelila prelepe vesti: Ovo se godinama čekalo!

Na svoj 45. rođendan Rozga podelila prelepe vesti: Ovo se godinama čekalo!

Autor: | 23/08/2022

1

Ljubavni život Jelene Rozge već dugi niz godina intrigira javnost, međutim ona se još od raskida sa violončelistom Stjepanom Hauserom nije oglašavala po tom pitanju. Nagađalo se o raznim ljubavima, gotovo svaki put kada je uslikana sa nekim muškarcem, pa nije bilo izuzetka ni kada je objavila fotografiju sa Matijom Cvekom.

Pročitajte: Jelena Rozga ipak ljubi zgodnog kuvara? Viđeni zajedno, osmesi rekli više od reči

 

 

„Umesto da me ljulja, on se namešta da dobro ispadne na slici“, napisala je Rozga, na šta je pevač odgovorio „Zamisli tuge kad i dalje nisam uspeo“.

Posle ovoga šuškalo se da su njih dvoje u vezi, a Jelena je razjasnila o čemu se zapravo radi:

„Radimo, preslušavamo, završavamo album o kojem već dvije godine pričam. Došli smo pre sam kraj snimanja akustičnog albuma i jedva čekam da čujete šta smo za vas napravili“, napisala je na „Instagramu“.

Pročitajte: Da li će sada konačno shvatiti koliko ga je volela, Jelena Rozga u suzama - Ko razum noćas fališ ovom ludaku (video)

 

 

Inače, Jelena danas proslavlja svoj 45. rođendan što je iskoristila kao idealan trenutak da svojim obožavaocima predstavi prvu pesmu sa albuma, obradu hita „Zar je ljubav spala na to“ koju je sada otpevala sa Cvekom.

Komentari (1)

Loading
Sebastian 16:45 23.08.2022
Odgovori

E jadna joj pamet namesto da sa 45 godina vodi bar dvoje dece za ruku ona razmišlja o pesmama. Ako se odluči da rodi sebi dete i to u njenim godinama naročito prva trudnoća je veoma rizična i zna završiti katastrofalno .

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti