U društvu partnera i dece: Alesandra Ambrozio u Beogradu! Šetnja Knez Mihailovom oduševila sugrađane (foto)

U društvu partnera i dece: Alesandra Ambrozio u Beogradu! Šetnja Knez Mihailovom oduševila sugrađane (foto)

Autor: | 18/08/2022

0

Alesandra Ambrozio u Beogradu

Svetski top-model Alesandra Ambrozio ove godine za odmor je odabrala Crnogorsko primorje, gde je nekoliko dana boravila sa decom. Brazilska lepotica odsela je u ekskluzivnom rizortu na samoj obali koji joj je garantovao privatnost i mir.

PročitajteAlesandra Ambrozio letuje u Crnoj Gori, a ovaj srpski pevač joj ulepšava dane na plaži (video)

Instagram

 

Na oduševljenje domaće javnosti Alesandra Ambrozio od utorka se nalazi u Beogradu. Kako navodi izvor „Kurira“, Viktorijin anđeo smešten je u jedan od najluksuznijih apartmana u hotelu, gde noćenje s doručkom košta čak 1.200 evra. Ono po čemu je ovaj apartman poseban je i prostrana terasa, sa koje puca veličanstven pogled na Kalemegdan i Dunav.

Pročitajte: Mama u akciji - Sin Alesandre Ambrozio ovo sigurno nije video (foto)

ATA Images

 

‒ Alesandra je na prvi pogled oduševljena Beogradom, onim što je uspela da vidi za ovo kratko vreme. Vrlo je ljubazna i pristupačna i ne skida osmeh sa lica. Koliko sam čuo, nije imala neke posebne zahteve otkad je došla. U jednom trenutku tražila je da ide u spa centar, ali je on trenutno zatvoren. Obroke su njenoj deci, dečku i prijateljima donosili u apartman. Oduševljena je pogledom sa terase, nije prestajala da se slika. To će verovatno objavljivati u narednim danima ‒ kaže izvor.

ATA Images

 

Alesandra Ambrozio u Beogradu, svi je komentarišu 

Alesandra je u društvu dece, partnera i prijatelja prošetala centrom grada, a kada se pojavila u Knez Mihailovoj, svi su je gledali.

Pročitajte: Stajliš mama - Alesandra Ambrozio zna kako da nosi hit komad

ATA Images

 

Nju i decu, kao i njenog partnera i prijatelje fotografi su uslikali kada je krenula u ranim popodnevnim časovima u prvu šetnju beogradskim ulicama. 

‒ Narode, hvala na svemu. Idemo sada u obilazak Beograda. To je to ‒ rekla nam je ljubazno Alesandra, koja se s pratnjom u kežual izdanju uputila ka Kalemegdanu.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin