Luksuz i glamur Crnogorskog primorja: Ovako Milica Pavlović uživa na odmoru, a evo ko joj pravi društvo (foto)

Luksuz i glamur Crnogorskog primorja: Ovako Milica Pavlović uživa na odmoru, a evo ko joj pravi društvo (foto)

Autor: | 16/08/2022

1

Milica Pavlović pre nekoliko dana proslavila je rođendan spektakularnom žurkom koja je bila tema svih medija, a ubrzo potom uputila se na Crnogorsko primorje gde će uskoro imati nastupe.

Pročitajte: Žurka na bazenu, poznati gosti i nikad kraća suknja - Ovako je Milica Pavlović proslavila 31. rođendan (foto)

Instagarm

 

Dok ne dođe vreme da se posveti poslu, pevačica će iskoristiti par dana da sa svojim drugaricama uživa u moru, a da boravak tamo bude još lepši sigurno će imati udela luksuzni smeštaj u kome su odsele.

Pročitajte: Imala je samo tri meseca kada ju je majka napustila - Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno (foto)

Lokacija na kojoj Milica boravi sa svojim drugaricama je Sveti Stefan, a za noćenje u ekskluzivnom hotelu u kome su odsele treba izdvojiti oko 200.000 dinara, što znači da bi dve noći iznosile skoro pola miliona dinara.

Milica se prelepim smeštajem pohvalila na Instagram nalogu, gde je prikazala kako devojke uživaju pored bazena, ali i u raskošnom ambijentu i raznoraznim gastronomskim đakonijama.

Pročitajte: Luksuz kakav nije viđen - Milica Pavlović slavi rođendan, stigla i Karleuša, a od dekoracije i stajlinga će vam se zavrteti (FOTO)

Instagarm

 

Instagarm

 

Budući da pevačica za koji dan kreće sa nastupima koji će trajati sve do kraja oktobra, izgleda da je maksimalno rešila da prikupi snagu na ovoj idiličnoj destinaciji.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin