Nesreća nikad ne ide sama: Marija Petronijević potpuno slomljena, mesec dana posle smrti majke ostala je i bez njega (foto)

Nesreća nikad ne ide sama: Marija Petronijević potpuno slomljena, mesec dana posle smrti majke ostala je i bez njega (foto)

Autor: | 08/08/2022

0

Otac Marije Petronijević preminuo 

Tek što je prošlo mesec dana otkako je Mariji Petronijević preminula majka, u domu lepe glumice tuga se udvostručila kada se suočila sa još jednim velikim gubitkom.

Marija je vest o smrti oca podelila na „Instagramu“, kao i emotivne reči kojima se od njega oprostila. „Sanjin i moj tata, Milija Petronijević, najbolji deda našoj deci, posle mesec dana od prerane smrti mame, iznenadno je preminuo. Sahrana će se obaviti 8. avgusta u 14 časova na seoskom groblju. Tata, hvala ti što si bio tu kada je bilo najteže. Mnogo već nedostaješ, i mnogo smo te voleli.“

Pročitajte: Sin joj je sada jedina uteha - Velika tuga u domu Marije Petronijević, sreća nije dugo trajala

Podsetimo, glumica je pre samo mesec dana ostala bez majke, žene koja joj je bila sve.

“Moja i Sanjina mama, Milijina žena, Dulova sestra, baka, ujna, strina, tetka... Preminula je. U skladu sa tradicijom i običajima biće sahranjena sutra, 6. jula 2022. godine, na lokalnom groblju. Hvala ti, majko, za sve", napisala je Marija u emotivnoj objavi na Instagramu, uz fotografiju nastalu u neka srećna vremena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti