Nina Radulović prvi put o sinu Lavu: Ja sam i mama i tata

Nina Radulović prvi put o sinu Lavu: Ja sam i mama i tata

Autor: | 20/11/2020

0

Voditeljka Nina Radulović usprešno se oporavila od virusa korona, koji joj je i te kako zadao muke. Kako bi joj bilo bolje, jer je dobila i upalu pluća, Nina je morala da bude hospitalizovana. Srećom, njeno zdravstveno stanje iz dana u dan bivalo je sve bolje i veoma brzo je stala na svoje noge. Tokom borbe sa opakim virusom samo je mislila o sinu Lavu, koji je mamina najveća podrška, snaga i ljubav. Nina je poznata po tome da ne voli da u javnosti mnogo priča o svom nasledniku, koga je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. Ipak, voditeljka sada otkriva detalje o svom sinu.

- Ja sam i mama i tata, mada je Lav sada već veliki. Polako počinje da ostaje sam kod kuće i uživa u toj samostalnosti, on je neko ko je sazreo u tom mom procesu rada. Ja mu kažem: "Mama mora da ide da radi, ali zato i ti radiš". Ne dozvoljavamo čak ni u trećem razredu da se desi neka četvorka, uvek idemo na peticu - rekla je Nina za emisiju "Premijeru".

Pročitajte: Voditeljka Nina Radulović - Zreloj ženi treba muškarac svestan ženskog opterećenja u ovom vremenu

Voditeljka Televizije "Pink", uprkos krahu braka i razvodu koji je usledio 2016. godine, nikada nije izgubila veru u pravu ljubav.

- Verujem u to da će se prava ljubav desiti i mislim da se njoj treba nadati. Ali da ne treba ništa forsirati - istakla je Nina Radulović, koja je posle razvoda bila u vezi sa teniserom Filipom Krajinovićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Radulovic (@nina_radulovic_official)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti