Jugoslava Drašković posle suprugove smrti ima samo jedan životni pokretač: Ona joj je sve! (foto)

Jugoslava Drašković posle suprugove smrti ima samo jedan životni pokretač: Ona joj je sve! (foto)

Autor: | 11/01/2021

0

Glumica Jugoslava Drašković srca domaće publike osvojila je ulogom u seriji "Srećni ljudi". A kako je tokom snimanja serije upoznala čoveka svog života, do nedavno je u sećanju publike živela samo kao Đina Golubović. Ipak, sada ponovo ima ulogu o kojoj se priča i to u popularnoj seriji "Igra sudbine".

Jugoslava Drašković pre nešto više od dve godine izgubila je supruga Zorana Cvetanovića, sa kojim je bila u braku dvadeset i pet godina. Bol koji je u tom momentu osetila bio je nezamisliv. Ipak, jedino što je moglo da je pokrene i podigne na noge je ćerka Jugoslave Drašković.

Pročitajte: Jugoslava Drašković - Ne želim da prebolim gubitak supruga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

Ćerka Jugoslave Drašković, lepa Maša rođena je iz velike ljubavi 1996. godine. Posle očeve smrti, Maša je majci postala sve na svetu.

Iako bol nije prošao i baš kao što je u jednom intervjuu za naš magazin rekla Jugoslava, neće ni proći, Maša joj je dala snage da krene dalje.

– On živi u svima nama, toliko je traga ostavio… Kada me teše da će sve proći, pa i ova bol, bunim se jer ne želim da prođe. Zašto da prođe? Treba da bude tu, i da boli - iskreno je rekla ona.

Posle Zoranove smrti, Maša i Jugoslava preuzele su kompaniju, koju je Zoran iako iznenada, ostavio na stabilnim nogama. Ćerka Jugoslave Drašković čak i u poslu bila je velika podrška svojoj majci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

– Ostavio je stabilnu firmu u kojoj smo Maša, ja i vojska od stotinu ljudi sa Zoranovim dugogodišnjim saradnikom Nebojšom Ćetkovićem na čelu. Jedino “Art Vista” distribuira isključivo srpske filmove, pa tako u ovoj sezoni imamo “Vojnu akademiju 5” i “Realnu priču” koju je režirao Gordan Kičić. A zatim čeka nas nastavak “Južnog vetra” - ispričala je Jugoslava tada.

Jugoslava, kojoj je ćerka sve, istakla je da je Maša kopija svog oca, kao i koja je jedina želja, koju njen suprug nije ostvario.

- Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran - ispričala je glumica.

Pročitajte: Poseban poklon za majku - Čime je ćerka iznenadila Suzanu Mančić na venčanju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Draskovic Jugoslava (@dzupica)

Ćerka Jugoslave Drašković ne samo da je njen najveći oslonac u životu, ali i u poslu, koji im je Zoran ostavio, već je majci najveći podsetnik na čoveka koga je godinama volela svim srcem. Jednom rečju, ona joj je sve na svetu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Najnovije vesti