Posle toliko godina ponovo kod kuće: Tajči u društvu trojice sinova stigla u Hrvatsku, upoznajte Bleza, Evana i Dantea

Posle toliko godina ponovo kod kuće: Tajči u društvu trojice sinova stigla u Hrvatsku, upoznajte Bleza, Evana i Dantea

Autor: | 05/07/2022

0

Tajči - Sinovi su njena najveća snaga

Tatjana Matejaš Tajči, poslednja velika jugoslovenska zvezda, više od tri decenije živi u Americi. No, poslednjih godina sve češće je ponovo viđamo u ovim krajevima. Nedavno je stigla na odmor u Hrvatsku, a na aerodromu u Zagrebu nekad popularnu pevačicu dočekala je majka Štefica. Dugo se nisu videle. Za sve je kriva korona, kaže Tajči, koja je na tronedeljno letovanje povela i sinove Bleza, Evana Amadeusa i Dantea.

Pročitajte: Tajči ostala bez supruga - Nisi više u bolovima, sada si zaista slobodan

Instagram

 

‒ Mama je bila sa nama u Americi sve do početka pandemije. Imali smo planove da tog leta dođemo kod nje. Od tada su prošle dve i po godine, a najmlađi sin u međuvremenu je prerastao braću – rekla je pevačica „Jutarnjem listu“, koji je konstatovao da su majčina kuhinja i zagrljaj nezamenljivi.

Pročitajte: Tajči iskreno o zlostavljanju i surovim komentarima - Kriva si, šta si imala na sebi?

Instagram

 

Tajči se još bavi muzikom, a pre nekoliko meseci privela je kraju edukaciju za lajfkouča u „Chopra centru“. Njeni sinovi već su stasali i polako se spremaju da žive svoj život: Dante počinje da radi u svojoj struci, Evan studira, Blez završava srednju školu. No, do tada će malo uživati sa mamom na Jadranu. Trenutno su stacionirani u Dubrovniku, gde je Blez prohodao.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još