Jašar Ahmedovski 30 godina živi bez pola srca: Otac i majka su umrli od tuge, stravična nesreća je sve promenila

Jašar Ahmedovski 30 godina živi bez pola srca: Otac i majka su umrli od tuge, stravična nesreća je sve promenila

Autor: | 04/07/2022

0

Ispovest Jašara Ahmedovskog će vas rasplakati

Jašar Ahmedovsk kao veoma mlad izgubio je rođenog brata Ipčeta u saobraćajnoj nesreći. Stravična nesreća dogodila se pre skoro 30 godina, a poznati pevač nikada nije uspeo da se u potpunosti oporavi. 

Pročitajte: Jašar Ahmedovski - Žao mi je što sa Šabanom više neću popiti nijedno piće

ATA Images

 

- Fali mi dosta toga u emotivnom smislu. Trudim se da najbezbolniji način prevaziđem sve. To je moja bol i svih onih koji su ga voleli. Ponosan sam što su njegove pesme i dalje popularne, drago mi. Kad negde pevam njegove pesme, to uvek bude jak vrisak i puno mi je srce. Sad je 28 godina kako je poginuo. A i dalje ga vole i poštuju. Taj bol može da bude manji, ali nikad neće proći. Život mi se zaista promenio. Ali mora dalje da se živi, šta da radimo - rekao je on u "Grand Magazinu".

Ispovest Jašara Ahmedovskog osvežila bolna sećanja

Na pitanje voditeljke da li je istina da četiri godine nije mogao da zapeva Ipčetove pesme, Jašar je dao veoma emotivan odgovor. 

Pročitaje: Pele je doživeo ono čega se svaki čovek pribojava, smrt ih je uzela prerano, a on je preko noći osedeo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ipce_ahmedovski__

 

- Njemu sam bio uzor, doveo sam ga u Beograd, odgovaran sam bio za njega, trudio sam se da poštuje kodekse života. Bio je temperametan, vozio je brzo. Stalno sam se svađao sa njim zbog toga, čak sam i izlazio negde na auto-putui ako ne vozi sporije. Takav je bio, i nažalost sa takvom vožnjom je završio.Teško zaplačem, ali kad čujem njegovu pesmu, da. Emocija me oduzme. Otac i majka su umrli od tuge kad je on poginuo - rekao je Ahmedovski sa knedlom u grlu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ipce_ahmedovski__

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin