Kraljica Letisija pred Lidijom zanemela: Supruga Mila Đukanovića zvezda kraljevske večere, haljina i tašna 7.000 evra

Kraljica Letisija pred Lidijom zanemela: Supruga Mila Đukanovića zvezda kraljevske večere, haljina i tašna 7.000 evra

Autor: | 30/06/2022

2

Supruga Mila Đukanovića oduševila

Ovih dana u Madridu se održava samit NATO-a, a među učesnicima je i Crna Gora. Predsednik Milo Đukanović u Španiju je poveo suprugu Lidiju, koja je nesumnjivo jedna od najelegantnijih prvih dama na konferenciji. Sa kraljicom Letisijom, Džil Bajden, Brižit Makron, Eminom Erdogan i ostalim koleginicama i partnerima državnika učestvuje u raznim dnevnim aktivnostima, kao što su posete okolnim fabrikama i obilasci muzeja i parkova, a iskoristili su priliku i da zajedno poziraju ispred čuvene Pikasove „Gernike“.

Pročitajte: Zovu je crnogorska Hurem - Fotografija pokazuje koliko je fatalna supruga Mila Đukanovića

Profimedia

 

Gospođa Đukanović je, kažu, umalo bacila u senku jednu ikonu stila kao što je zanosna Letisija. Njih dve su srdačno razgovarale i razmenile utiske i komplimente, a fotografi i modni kritičari bili su na mukama jer nisu mogli da odluče čiji je autfit impresivniji. Poznato je da Lidija voli markiranu garderobu i da strogo vodi računa o tome kako će se pojaviti u javnosti, pa je i u Madridu ostala verna tradiciji. 

Profimedia

 

Supruga Mila Đukanovića obožava modu 

Za posete fabrici tapiserija u Segoviji i Muzeju kraljice Sofije odabrala je laganu plavu haljinu sa bretelama, dok se na gala večeri koju je organizovao kralj Felipe pojavila u letnjoj kreaciji Emilije Viksted. Ako ćemo u detalje, haljina košta oko tri hiljade evra, dok je za trendi „Diorovu“ torbu, kojom je upotpunila stajling, izdvojila hiljadu evra više.

Profimedia

 

 

Komentari (2)

Loading
Kiki 22:12 01.07.2022
Odgovori

Vrlo lepo i kulturno izgleda. Mada se vidi da stil i ne mora toliko da košta.

hellomagazin.rs hellomagazin