Godinama smo čekali da ih vidimo: Deca Majkla Džeksona konačno zajedno u javnosti (foto)

Godinama smo čekali da ih vidimo: Deca Majkla Džeksona konačno zajedno u javnosti (foto)

Autor: | 25/06/2022

1

Deca Majkla Džeksona konačno u javnosti 

Otkako se kralj popa u leto 2009. iznenada preselio u večnost njegovu decu gotovo da nismo viđali u javnosti. Paris Džekson počela je intenzivnije da se pojavljuje pre dve godine, kada je snimila debi album, dok od Princa i Blanketa skoro da nije bilo ni traga ni glasa. No, otkako je na Brodveju ove sezone zaigrala predstava “MJ the Musical”, Paris i Princ se sve češće zajedno šetaju crvenim tepihom.

Pročitajte: Deca Majkla Džeksona glavna tema u medijima, najmlađi sin porastao, promenio ime i odlučio da progovori

Guliver Getty Images

 

Prošlog vikenda pozirali su fotografima pred 75. dodelu nagrada “Toni” u legendarnoj njujorškoj dvorani “Radio City Music Hall”. Imali su i dobar razlog – Majls Frost, koji u popularnom mjuziklu tumači Majkla Džeksona, osvojio je nagradu za najboljeg glumca. On je dobio laskavo priznanje, a prisutni jedinstvenu priliku da vide decu muzičke ikone.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Mira 12:38 26.06.2022
Odgovori

To sto neko ima decu ne znaci da onaj sto ih nema treba da slusa neciju dreku I tolerise bezibrazluk!Deca nisu kriva,vec roditelji kojima je cilj bio da iste izrode I za ostalo ih boli uvo!Tako imate zene koje su I posle 2 ili 3 porodjaja top,dok se druge zapustile I natovile vadeci se na decu

hellomagazin.rs hellomagazin