Jedna korekcija na licu učinila Nikoliju Jovanović neprepoznatljivom (foto)

Jedna korekcija na licu učinila Nikoliju Jovanović neprepoznatljivom (foto)

Autor: | 22/06/2022

0

Izgled Nikolije Jovanović oduševio

Život pevačice Nikolije Jovanović ne prestaje da intrigira domaću javnost, a ono što je ovaj put privuklo najviše pažnje je njen novi osmeh

Pročitajte: Doktor nauka alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom - On je bio muž Vesne Zmijanac, ćerka Nikolija njihova je najveća radost

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Poznato je da je Nikolija odavno korigovala izgled svojih zuba kako bi bili blistavo beli, međutim ipak nije bila potpuno zadovoljna. Smatrala je da ne izgledaju prirodno, te je poželela nešto suptilnije. 

Na najnovijoj pevačicinoj fotografiji jasno se vidi da je našla novo rešenje za holivudski osmeh, a u pitanju su popularni "viniri".

Pročitajte: Nikolija i Relja 7 meseci krili ime druge ćerke - HELLO! ekskluzivno saznaje kako se devojčica zove!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

- Jesam, pre nekoliko godina sam stavila biserno bele zube, i onda sam se pokajala i zamenila ih za vinire koji su najsličniji mojim zubima i boji donjih koji su prirodni i ne planiram da ih radim dok god je moguće. S godinama sam shvatila da što prirodnije to lepše! I nažalost naučila sam se ispravljajući "krive drine" iz mladosti i nakon preterivanja u ranoj mladosti - navela je Nikolija za "Informer" i dala savet mladim devojkama.

- Ovo je sada više savet mladim devojkama da ne zloupotrebljavaju estetske zahvate i ne prate trendove jer su oni prolazni - završila je popularna pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin