Krah posle sedam godina braka: Razvela se Tijana Bogićević

Krah posle sedam godina braka: Razvela se Tijana Bogićević

Autor: | 14/06/2022

0

Razvela se Tijana Bogićević 

Pevačica Tijana Bogićević odlučila je da stavi tačku na sedmogodišnji brak sa Afroamerikancem Markom Robertsonom. I dok je javnost mislila da živi svoju bajku, ona je prilikom gostovanja u emisiji „Realna priča“ na televiziji „Kurir“ priznala da prolazi kroz veoma teško životno razdoblje. 

Pročitajte: Ovo je muž Tijane Bogićević - Afroamerikanac koji obožava ćevape i sarmu stigao u Beograd (foto)

Brian Pitcher

 

‒ Ja se razvodim, razvela sam se zapravo ‒ kazala je Tijana. Budući da je o životnom porazu pričala sa svojevrsnom lakoćom, pretpostavlja se da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je to podelila sa javnošću, te da je imala dovoljno vremena da sredi misli i osećanja i srce otvori za nove ljubavi.

Uprkos čvrstim osećanjima koje je gajila prema doskorašnjem suprugu razvela se Tijana Bogićević. Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlade Georgieva, a ona je u to vreme bila članica benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. Marko je ubrzo došao kod Tijane u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

Pročitajte: Tijana Bogićević - Nisam u konvencionalnom braku u kom postoje striktna pravila

Brian Pitcher

 

Razvela se Tijana Bogićević, napustila i Ameriku 

U Americi su pokrenuli zajednički biznis vezan za organizovanje veselja. Ipak Tijana tamo nije pronašla sreću, pa je spakovala kofere i iz Bostona stigla u Beograd.

‒ Brak uspevam da održim baš zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako ‒ govorila je pevačica ne sluteći da će upravo ta daljina možda biti i glavni razlog njenog razvoda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti