Velika ispovest Ane Mihajlovski: Porodicu ne definiše dokument, čak ni adresa, mislim da sam je ja dobila posle razvoda

Velika ispovest Ane Mihajlovski: Porodicu ne definiše dokument, čak ni adresa, mislim da sam je ja dobila posle razvoda

Autor: | 05/06/2022

1

Ana Mihajlovski za HELLO! o povratku na televiziju i procesima koji su joj pomogli da postane nova osoba


S prvim danima juna u profesionalni život Ane Mihajlovski stiže velika promena kojoj se unapred raduje ‒ sa kolegom Danilom Mašojevićem vodiće jutarnji program “Nove S” u danima vikenda. Već na početku priče otkrila nam je da jedva čeka ne samo povratak na televiziju, već i slikanja za novine, što ranije nije bio slučaj. Kada smo je pitali kakvo se čudo desilo pa je toliko ushićena, odgovorila je da je s godinama postala otvorenija za posao koji je toliko dugo radila, iako ne može da kaže da joj je uvek prijao.

Pročitajte: Rekla zbogom šminkanju i farbanju - Ana Mihajlovski konačno u javnosti, svi je komentarišu

Miloš Nadaždin

 

‒ Često sam pravila pauze, igrom slučaja sve su trajale po tri godine, a tokom poslednje sam sebe naučila da sve gledam sa najpozitivnije strane. Tako sam sagledala i mnoge lepe strane ovog posla, koji zaista može da bude zabavan. Međutim, najvažniji su ljudi sa kojima sarađuješ, a Danilo je jedna od najdivnijih osoba koje sam upoznala. Sve se baš lepo poklopilo.

Koliko se znate?

‒ Odavno, ali samo preko prijatelja. Zbog toga smo imali utisak da se dobro poznajemo, ali zvanično upoznavanje desilo se pre mesec dana. Što se mene tiče, bila je to ljubav na prvi pogled. Imamo ista interesovanja i težnje, a energetski smo se potpuno poklopili.

Da li ćete oboje biti u studiju ili ćete se smenjivati?

‒ Prvo ćemo biti zajedno, pa ću u julu biti sama, jer je Danilo zaslužio lep odmor. Od jeseni krećemo zajedno i ostajemo zauvek. (smeh)

Miloš Nadaždin

 

Ana Mihajlovski za HELLO! - Znala sam da neću odsutati

Vodili ste različite programe, ali nikada niste ustajali “zorom ranom”.

‒ Insomničarka sam u velikoj meri, a deca su me naučila da lako ustajem, tako da mi to ne predstavlja problem. Sada ću u pola pet na noge lagane, pa u Košutnjak. Biće zabavno videti kakva ću biti oko podne. (smeh)

Da li je polumaraton bio priprema za novi posao?

Maraton je priprema za sve. Čini mi se da je baš zato trebalo da ga trčim ranije. Najveća je lekcija za prevazilaženje teških trenutaka. Najbolji opis našeg životnog puta, koji je nekada veoma težak, ali je u svakoj fazi vrlo važno ostati dosledan, istrajan i uporan, a pre svega strpljiv. 

Kada ste sve sabrali i oduzeli, da li je bilo kao što ste očekivali?

‒ Tokom priprema, koje traju od početka februara, svi su mi govorili da je u trci mnogo lakše, ali bilo je znatno teže. Uprkos tome znala sam da neću odustati, a posle tog 15. maja znam i da se, kada naiđem na prepreku, neću zaustaviti pred njom.

Pročitajte: Isplivala prava istina o njihovom odnosu - Ana Mihajlovski i Goran Stamenković doneli važnu odluku

HELLO!

 

Kako su reagovala vaša deca kada ste rekli:“Ne šalim se, stvarno ću trčati polumaraton”? 

‒ Ponosni su na mene. Čak je i starija ćerka počela da trči, dok je mlađa rekla da će sledeće godine prvih pet kilometara preći sa mnom. Mislim da ih je ovo inspirisalo na mnoge načine, jer sam ja prethodna tri meseca dobrim delom život podredila toj zamisli. Nije nimalo lako kada u ovim godinama krenete u takav poduhvat.

Budući da nerado govorite o emotivnom životu, već mesecima je otvoreno pitanje da li vam je Mirko Grubin samo bivši suprug?

‒ Lepo je kad taj deo života nije javan. Mislim da je jako važno da ne gubimo iz vida da živimo u 21. veku. Osim što prisustvujemo pravljenju novog svetskog poretka, svedoci smo promena shvatanja pojma zajedništva. Najvažnije mi je da imam stabilnu, zdravu porodicu, a nju ne definiše bilo kakav dokument, čak ni adresa. Porodicu čine ljubav, poštovanje, posvećenost ljudima koji su njeni članovi. Mislim da sam je ja dobila posle razvoda...

Ceo intervju sa Anom Mihajlovski pročitajte u najnovijem broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka 3. juna!

HELLO!

 

 

Komentari (1)

Loading
миле 14:46 08.06.2022
Odgovori

и она као водитељка ужас!! све отишло у ријалити !! јадно

HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti