Lepa "Uraganka" ponovo zaljubljena: On je novi dečko Ivane Nikolić?

Lepa "Uraganka" ponovo zaljubljena: On je novi dečko Ivane Nikolić?

Autor: | 21/01/2021

0

Članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić nedavno je stavila tačku na višegodišnju vezu. Ipak, na njena vrata je, kako prenose domaći mediji, potpuno neočekivano, pokucala nova ljubav. Novi dečko Ivane Nikolić, osvojio je njeno srce, a sudeći po širokom osmehu, pevačica je izuzetno srećna u novoj romansi.

Novi dečko Ivane Nikolić, kako saznaje "Alo" je fudbaler Vladimir Volkov. Njihova romansa otpočela je poslednjih meseci 2020. godine, a kako izvor za pomenute medije tvrdi, simpatije su se rodile mnogo pre nego što su ih Ivana i Vladimir jedno drugom priznali.

Pročitajte: Ivana Nikolić je uspela ono što mnoge dame priželjkuju - U zagrljaju s Džonijem Depom (foto)

ATAImages

- Vladimir je poznat po tome koliko voli lepe žene, pa ne čudi što mu je Ivana zapala za oko od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, a još manje čudi to što je još tada počeo da joj se udvara iako je bila u vezi. Dopisivali su se svakodnevno i već tada su se rodile prve simpatije. Nakon raskida njene dugogodišnje veze, rešio je da je pozove na večeru i ubrzo su otpočeli vezu. Naravno, to na sve načine pokušavaju da sakriju, a pred kraj 2020. otišli su na Kopaonik kako bi bar malo uživali u svojoj privatnosti daleko od znatiželjnih pogleda - otkrio je izvor blizak fudbaleru.

Pevačica ovu romansu još nije potvrdila. Ali ako su navodi tačni, Vladimir i Ivana nesumnjivo će postati jedan od najatraktivnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram