Ivana Nikolić je uspela ono što mnoge dame priželjkuju: U zagrljaju s Džonijem Depom (foto)

Ivana Nikolić je uspela ono što mnoge dame priželjkuju: U zagrljaju s Džonijem Depom (foto)

12/02/2019

0
Foto Miomir Milić

Holivudski super-star Džoni Dep već nekoliko nedelja boravi u Beogradu gde snima film “Minamata”, a jedna srpska pevačica imala je priliku da se slučajno sretne sa slavnim glumcem.

Članica benda “Hurricanne” Ivana Nikolić našla se u jednom beogradskom restoranu u isto vreme kada i Džoni Dep, te nije propustila priliku da se fotografiše sa njim.

Oboje su na fotografijama nasmejani, a Ivana nije odolela da ovaj trenutak ne podeli na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BtvSJ47IEQ1/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BtwJX1DIwvi/

Inače juče je snimljena scena Njujorka iz 1972. godine kada glavni lik, odnosno Dep, odlazi u redakciju magazina "Lajt".
- To je jedina scena koja se snimala u gradu, na otvorenom, zbog čega je i traženo da bude zatvoren taj deo ulice kako bi što pre bilo završeno snimanje. Policija i obezbeđenje su tu da niko ne ometa ljude na setu, a i kako ne bi došlo do okupljanja Depovih fanova koji bi uznemiravali glumca koji mora biti koncentrisan na to što radi - kaže izvor za Blic.

https://www.instagram.com/p/BtTppFTgmkp/

Kako izvor navodi, glumac ima i dublera, koji snima većinu scena koje nisu zahtevne. Takođe, izvor dodaje i da je Džoni Dep oduševljen Srbijom.
- Dep je vrlo znatiželjan i rad da upozna kulturu Srba, zato svako veče šeta gradom, ali sa maskom. Sve da sedi pored vas ne biste ga prepoznali, prate ga dva momka iz obezbeđenja uvek. Na setu se šali i zabavalja čitavu ekipu, ali kada se pretvori u lik koji glumi to ga potpuno obuzme. Kako na filmu radi veliki broj ljudi iz Srbije, svi su impresionirani njegovim profesionalizmom. Mnoga oprema je stigla iz inostranstva, kao i statisti - dodaje izvor.

https://www.instagram.com/p/BtvNXTrlDfC/

Još dvadesetak dana Džoni Dep planira da boravi u Srbiji, a scene za novi film nastaviće da snima na različitim lokacijama u Beogradu. S obzirom na to da menja maske kada šeta gradom, samo oni najpronicljiviji ga mogu primetiti.

https://www.instagram.com/p/Btvc3bDF6sv/

hellomagazin.rs/M G Hurricane/Miomir Milić

Najnovije vesti