Bubnjevi su bili njegova strast, danas je još veći zavodnik: Da li znate da je ovaj muzičar bio dečko Dragane Mirković? (foto)

Bubnjevi su bili njegova strast, danas je još veći zavodnik: Da li znate da je ovaj muzičar bio dečko Dragane Mirković? (foto)

Autor: | 20/05/2022

0

Dečko Dragane Mirković bio je on

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka grupa „Ruž“ bila je prilično popularna. Neke njihove pesme i danas se mogu čuti na radio-stanicama, ali, iskreno, muzika nije bila presudna što su postali miljenici tinejdžerki. 

Pročitajte: Niko kao Toni - Dragana Mirković od supruga dobila luksuzan poklon, evo zašto joj sve koleginice zavide (foto)

Printscreen

 

Zoran Tomašević Toma, naočiti bubnjar benda, važio je za jednog od najpoželjnijih frajera tog vremena, a javna je tajna da njegovom šarmu nije odolela ni folk zvezda Dragana Mirković. Iako su na prvi pogled delovali kao „nespoj“, kako zbog načina života, tako i zbog muzičkog pravca koji su negovali, emotivna veza potrajala je nekoliko meseci.

Printscreen

 


Dečko Dragane Mirković bio miljenik ženske populacije
 

Dragana se čak pojavila u spotu za njihovu pesmu „Nemica“, sa albuma „Noćno kupanje“, koji su objavili 1990. godine. 

„Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas“, pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje „nove drugare“. 

Pročitajte: Velika ispovest Dragane Mirković - Zbog Tonija sam sve rizikovala, iz prelepe kuće otišla sam u pedeset kvadrata

Printscreen

 

Devedesetih Toma je vodio muzičku emisiju na TV Pink, kratko je radio kao direktor marketinga „Siti rekordsa“, a onda je otišao „preko okeana“. Novinarima koji su sa njim kontaktirali pre neku godinu ispričao je da se 2011. odselio na Floridu sa suprugom Dušicom. U međuvremenu dobili su ćerku Lanu i sina Marka. 

Facebook

 

‒ Već dugo sam u menadžmentu jedne od najvećih rentakar kompanija. Osim vežbanja i povremenih svirki sa ovdašnjim prijateljima, muzikom se više ne bavim. Bilo je stvarno teško prebaciti se, ali veoma brzo pod kožu počinju da se uvlače materijalne stvari koje su ovde normalne, a u Srbiji teško ostvarljive. Sa članovima grupe „Ruž“ sam, nažalost, u povremenom kontaktu, a sa mojim kumom Vukom Rosandićem se čujem češće.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još