Bila je plavuša i imala je obrve kakve više nisu u modi: Osvanula Konstraktina slika stara 20 godina, da li biste je prepoznali? (foto)

Bila je plavuša i imala je obrve kakve više nisu u modi: Osvanula Konstraktina slika stara 20 godina, da li biste je prepoznali? (foto)

Autor: | 07/05/2022

0

Konstrakta nekad, osvanula slika stara 20 godina

Nakon pobede na Pesmi za Evroviziju Ana Đurić Konstrakta postala je medijska senzacija broj jedan. Talentovana umetnica nedavno je otputovala u Torino, gde će braniti boje Srbije na ovogodišnjem Eurosongu.

Pročitajte: Drama u Torinu - Konstrakta održala prvu probu, članica grupe u poslednjem trenutku otkazala izlazak na scenu (foto)

Boško Karanović

 

I dok se Konstrakta priprema za nastup u polufinalu, na jednoj stranici na Instagramu osvanula je njena fotografija stara 20 godina, koja svedoči kako je nekada izgledala. Nije imala crnu kosu i nije nosila crveni karmin... Štaviše, bila je plavuša, a u trendove tog vremena vratile su nas Anine obrve.

Pročitajte: Nikad ne biste pogodili o kome je reč - Devojčica sa slike danas je fatalna zavodnica, bogati muškarci je obožavaju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

“Nije se promenila, ali mogla je da skine taj, najverovatnije dobroćudni mladež sa lica... Ožiljak bi bio neprimetan, a ona mnogo drugačijeg izgleda. Mada, nije naše da se mešamo... Možda joj je to imidž... Nija važno, ali...”, jedan je od komentara na popularnoj društvenoj mreži.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još