Ovo je najlepša slika koju ćete danas videti: Mirka i Vujadin konačno pokazali najmlađe dete, zaljubićete se u Aniku (foto)

Ovo je najlepša slika koju ćete danas videti: Mirka i Vujadin konačno pokazali najmlađe dete, zaljubićete se u Aniku (foto)

Autor: | 04/05/2022

0

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića konačno u javnosti

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su već 13 godina, uživaju u ljubavi i porodičnom životu, a nedavno su i po četvrti put postali roditelji. Mihajlo, Adrijana i Andrej početkom oktobra dobili su društvo za igru, devojčicu po imenu Anika.

Pročitajte: Ona koja će zarobiti svačije srce - Mirka i Vujadin ćerki dali ime prelepog značenja

Mirko Tabašević

 

Lepa glumica uživala je u prvim danima sa bebom, nije se odvajala od nje, naravno ni od ostale dece, a sada su ona i njen nevenčani suprug konačno pokazali novog člana velike porodice. Fudbaler je na Instagramu objavio fotografiju snimljenu prilikom jedne šetnje u blizini njihovog doma na Kipru. Uostalom, lepo toplo vreme na tom mediteranskom ostrvu idealno je za ovakve dnevne aktivnosti. 

Pročitajte: Dule Savić pokazao svoje najveće ljubavi - Mirkina i Vujadinova deca baš su porasla, Adrijana je preslikana mama (foto)

Instagram

Prvi put smo videli malu Aniku, koja sada ima već šest meseci, a ako fotografija ne laže, njena mama uspela je da se brzo vrati u top formu posle porođaja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još