Šokantni detalji iz pritvora: Darko Lazić agresivan i bahat, oduzete mu pertle i kaiš, ponavlja samo jedno

Šokantni detalji iz pritvora: Darko Lazić agresivan i bahat, oduzete mu pertle i kaiš, ponavlja samo jedno

Autor: | 27/04/2022

0

Uhapšen Darko Lazić, u pritvoru ponavlja samo jedno

Pevač Darko Lazić priveden je rano jutros nakon što saobraćajna policija ustanovila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio na auto-putu u Novom Beogradu.

Kako je utvrđeno, Darko je automobil marke “golf” vozio 117 km na sat na mestu gde je najveća dozvoljena brzina 80 km na sat. Tom prilikom podvrgnut je alko-testu, kao i testu na drogu, koji je, kako piše Kurir, pokazao da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promila alkohola u krvi. Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Pročitajte: Svi detalji hapšenja Darka Lazića - Nepopravljivi pevač posle divljanja na auto-putu i pozitivnog testa na narkotike neće moći da se opravda

ATA Images

 

Zbog svega navedenog, Darku Laziću određen je pritvor, a iz policijske ćelije će najverovatnije u toku dana sproveden kod sudije za prekršaje.

Izvor Kurira otkriva da je pevaču sve ovo izuzetno teško palo, kao i da se ponaša agresivno i nedolično.

- Od trenutka kada je priveden, Darko se u ćeliji ponaša bahato, na momente čak agresivno. Viče, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da odmah želi da ide kući. Ide gore-dole, ne drži ga mesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sav glas, jer ne može da veruje šta ga je snašlo i da je zbog bahate vožne opet upao u velike probleme sa zakonom. Posle toga se malo smirio i zaspao – navodi izvor dnevnog lista.

Pročitajte: Darko Lazić stao na kraj tračevima - Ovo je prava istina o dugovima!

ATA Images

 

Nezvanično, Darku su prilikom određivanja pritvora oduzete lične stvari, pored ostalog pertle i kaiš, što je i praksa u ovakvim slučlajevima, kako ne bi došlo do pokušaja suicida.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin