Ćerka Zorana Đinđića radi u Vladi Srbije: Pogledajte kako Jovana (32) danas izgleda (foto)

Ćerka Zorana Đinđića radi u Vladi Srbije: Pogledajte kako Jovana (32) danas izgleda (foto)

Autor: | 14/04/2022

0

Ćerka Zorana Đinđića danas izgleda ovako

Zoran Đinđić, nekadašnji premijer Srbije i predsednik Demokratske stranke, iza sebe je ostavio dvoje dece. Jovana i Luka danas su uspešni mladi ljudi koji koračaju svojim putem, dostojanstveno i hrabro, kao nekada njihov otac. 

Pročitajte: Sinovi su njegova najveća snaga - Muž Katarine Bajec život je poklonio medicini, sve je učinio da spase život Zorana Đinđića

Privatna arhiva

 

Jovana, koja je imala 13 godina kad je ubijen, slika je i prilika majke Ružice. Od nje je nasledila lepotu i stas, a od harizmatičnog političara, najomiljenijeg u novijoj srpskoj istoriji, veštinu govorništva i javnog nastupa.

Pročitajte: Godine joj ništa ne mogu - Ružica Đinđić posle dugo vremena u javnosti, svi komentarišu jednu stvar (foto)

Profimedia

 

Odrastala je daleko od očiju radoznalog sveta i medija koji su se neprestano raspitivali za porodicu tragično nastradalog premijera. Diplomirala je komunikologiju na univerzitetu Singidunum 2013. godine, u roku. Master studije iz oblasti socijalne kognicije završila je u Londonu, a 2017. postala koordinator za rodnu ravnopravnost i ljudska prava. 

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva

 

Ćerka Zorana Đinđića danas radi u Vladi Srbije, gde je angažovana u timu nadležnom za razvijanje i sprovođenje politike socijalnog uključivanja, kao i za pružanje podrške resornim ministarstvima u tom domenu, uz redovne konsultacije s organizacijama civilnog društva

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti