Nju je voleo pre Slavice: Velika ljubav Marinka Rokvića bila je dama čije ime zna ceo svet (foto)

Nju je voleo pre Slavice: Velika ljubav Marinka Rokvića bila je dama čije ime zna ceo svet (foto)

Autor: | 12/04/2022

5

Velika ljubav Marinka Rokvića bila je vlasnica poznatog brenda

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena, a tako je, po svemu sudeći bilo i u životu Marinka Rokvića. Među velikim ljubavima folk pevača bila je i vlasnica poznatog kozmetičkog brenda čije ime zna ceo svet. 

Pročitajte: Izdahnuo joj je na rukama... Prvi put posle Marinkove smrti oglasila se Slavica - U meni puca svaki atom postojanja

Hellomagazin

 

Prema pisanju domaćih medija, velika ljubav Marinka Rokvića je, navodno, bila Božen Žumbor, vlasnica brenda „Božen kozmetika“. Njihova veza je, kako se tada spekulisalo, bila toliko stabilna da su im mnogi predviđali brak. 

- On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - rekao je svojevremeno dobro obavešten izvor, a prenosi "Story".

youtube printscreen

 

Od raskida sa Marinkom, Božen je svoj emotivni život duboko skrivala, dece nije imala, a o njenom emotivnom partneru, ako ga je i imala, nikada nije bilo reči. S druge strane, Rokvić je sreću pronašao prored Slavice koja mu je podarila sinove Marka i Nikolu

Komentari (5)

Loading
Rubi 23:28 12.04.2022
Odgovori

Marikova najveca ljubav je bila Mila koja mu je rodila najstarijeg sina, Darija. Ne lupajte glupasti.

Svetlana 01:57 13.04.2022
Odgovori

Secam se da je o toj ljubavi pisano mnogo, i secam se da je receno da on nije bio fer prema njoj, a ona ga je volela. Pet godina zajedno, i nista.

Max 08:52 13.04.2022
Odgovori

Pustite pokojnika da u miru pociva a zivi da boluju u sjecanju na njega

Leona 12:16 14.04.2022
Odgovori

Krajem sedamdesetih, dok je pevao na periferiji Novog Sada u jednom restoranu, voleo je jednu Sonju sa Crnogorskog primorja. Divan decko bio, mislim da je takav i ostao. Pustite ga da mirno pociva.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti