Spas u poslednji čas: Tijana Dapčević budila se u bolovima, operisali su je po hitnom postupku

Spas u poslednji čas: Tijana Dapčević budila se u bolovima, operisali su je po hitnom postupku

Autor: | 08/04/2022

1

Proširene vene godinama su zadavale muku Tijani Dapčević

Pre tri godine Tijana Dapčević suočila se sa ozbiljnim estetskim, ali i zdravstvenim problemom. Proširene vene godinama su u velikoj meri uticale na njen život, a operacija je, kako je sama priznala, bila jedino rešenje.

‒ Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi... Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao: „Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš“‒ ispričala je Tijana.

Pročitajte: Pred porođaj je imala 115 kilograma - Ovo je tajna dijeta Tijane Dapčević

Mirko Tabašević

 
 

Harizmatična pevačica objasnila je da proširene vene nisu samo estetski već i zdravstveni problem, a one su u njenom slučaju genetsko nasleđe po ženskoj liniji.

‒ U šali volim da kažem: „Mama, od tebe nisam nasledila kuću, njive, kule i gradove, već problem sa venama ‒ našalila se Tijana.

Pročitajte: Nije više dete - Vuk Dapčević prerastao mamu i oduševio novim imidžom (foto)

Mirko Tabašević

 
 

Laserska operacija Tijane Dapčević nije bila komplikovana, a rešila joj je višegodišnji problem. Urađena je pod lokalnom anestezijom, pa je pevačica sve vreme bila budna, čak je pričala sa doktorom i pevala.

‒ Obe noge u lokalnoj anesteziji i ja, Bogu hvala, više problema nemam. To svakome ko je normalan prođe kao da te je pecnuo komarac, ali ja nisam normalna. (smeh) Elem, skinula sam sa leđa jedan ogroman problem, prvenstveno zdravstveni, a posle i estetski, i sad mogu da nosim i kratke suknje ‒ zaključila je Tijana u svom stilu. 

Komentari (1)

Loading
Sofka 12:20 10.04.2022
Odgovori

Blago njoj, kad je mogla da uradi operaciju vena laserskom metodom, meni je pre cetiri godine uradjena operacija vena na obe noge pod potpunom anestezijom i hematomi su mi bili po nogama još skoro 4 meseca nakon operacije , inače sam više od 20 godina vukla taj problem..Sad je sve prošlo , rezovi su nestali i sve je odlično obavljeno. Inace obim listova na nogama mi je bio sa proširenim venama 38,5 cm, danas nakon operacije. 31 cm .a obim butine bio je 56 cm, danas 47 cm. Toliko o estetici a o značaju da na vreme žene koje imaju problem to urade i pregrme nekoliko meseci , da bi kad budu starije mogle biti bezbrižne i mogle normalno da hodaju, ustaju , funkcionišu..

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još