Nije prvi put da “narcisoidni ludak” šamara pred kamerama: Pogledajte trenutak kada je Vil Smit udario čoveka u Moskvi (video)

Nije prvi put da “narcisoidni ludak” šamara pred kamerama: Pogledajte trenutak kada je Vil Smit udario čoveka u Moskvi (video)

Autor: | 29/03/2022

0

Vil Smit – Šamar pred kamerama videli smo i pre deset godina

Spuštena je zavesa na ovogodišnju sezonu filmskih nagrada. Zlatni dečak po 94. put prošetao je Holivudom i, posle prethodne prilično mračne dodele, vratio malo glamura na crveni tepih, a s njim i velike zvezde. Ipak, sve je to na smotri u “Dolbi teatru” ostalo u senci incidenta, koji bi mogao da ponese i naziv u stilu “fabrike snova” ‒ “Obračun na sceni”. Naime, Vilu Smitu nije se dopala šala koju je Kris Rok napravio na račun njegove supruge. Kada je komičar poručio Džejdi Pinket da jedva čeka da je vidi u filmu “Redov Džejn 2”, aludirajući na njenu obrijanu glavu, Smit mu je prišao i udario ga, uz pretnju “Ne pričaj o mojoj ženi!” i sočnu psovku.

Pročitajte: Došlo je vreme da svet sazna mračnu istinu - Vila Smita više nikada nećete gledati istim očima

Getty Images

 

Nekoliko minuta kasnije proglašen je za najboljeg glumca zbog odlične uloge u drami “Kralj Ričard” u kojoj igra oca teniskih legendi Serene i Venus Vilijams.

‒ Želim da se izvinim Akademiji i kolegama. Umetnost nekad imitira život. Izgledam kao ludi otac, baš kao što su rekli za Ričarda Vilijamsa. Ali, ljubav vas natera da radite lude stvari – pravdao se Smit uz suze.

Pročitajte: Najnovije fotografije - Supruga Vila Smita već je priznala šta joj je bolest učinila, a sad je to i pokazala

Getty Images

 

I dok su jedni na Smitovoj strani i misle da je šamar potpuno opravdan jer je Džejda Pinket Smit zbog bolesti ostala bez kose, drugi pak traže da mu se oduzme Oskar jer ne postoji opravdanje za takvo ponašanje.

Komičarka Rouzi O'donel okarakterisala je Vilov potez kao “otužno toksično-mužjački postupak narcisoidnog ludaka”.

Pročitajte: Supruga i ćerka Vila Smita obrijale glavu, razlog će vas ostaviti bez teksta (foto)

Getty Images

Vil Smit - Šamar na premijeri u Moskvi

Bilo kako bilo, ovo nije prvi put da je Vil Smit nekome opalio šamar ili pristupio nasilno. Pre deset godina, na moskovskoj premijeri filma “Ljudi u crnom 3” problematičnom glumcu prišao je holivudski progonitelj Vitalij Sedijuk koji je pokušao da ga poljubi, zbog čega je dobio udarac.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još