Jelena trudna, Duško preplavljen emocijama: Sva sreća na jednoj slici, nećete verovati ko ju je objavio (foto)

Jelena trudna, Duško preplavljen emocijama: Sva sreća na jednoj slici, nećete verovati ko ju je objavio (foto)

Autor: | 24/03/2022

1

Karleuša Trudna, Duško najsrećniji muškarac na svet, fotografija govori više od hiljadu reči

Ime Darka Kostića, jednog od naših najuspešnijih kreatora, izgubilo se sa modnog radara kada se našao na optuženičkoj klupi zbog, kako se navodi, seksualnog uznemiravanja maloletnika i korišćenja narkotika. Letos je osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor. No, povremeno se oglasi na društvenim mrežama.

Pročitajte: Darko Kostić užasnut - Vrlo je tužno što se neko kao ja, ko ima život bez mrlja, dovodi u ovakvu situaciju

Arhiva Hello!

 

Juče je na Fejsbuku objavio nešto što je mnoge iznenadilo – fotografiju sa svadbe Jelene Karleuše i Duška Tošića, održane u junu 2008. godine. Poznato je da je bio kum muzičke zvezde, ali i da su ubrzo posle venčanja prekinuli svaki kontakt.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda - Jelena Karleuša posle 14 godina otkrila veliku istinu o braku sa Duškom

Arhiva Hello!

 

Na slici se vidi kako nasmejana pevačica, koja je tada bila u drugom stanju, pleše sa suprugom na ivici bazena, a Darko je odmah pored njih. Veseli mladenci i njihovi gosti uživali su u nezaboravnom provodu. Da li ovaj kratak podsetnik nešto znači? Na primer, da su kreator i JK zakopali ratne sekire? Verovatno ćemo uskoro saznati. Čekamo i njenu reakciju.

Pročitajte: Dan zaljubljenih i dalje traje - Jeleni pristigle nove ruže, Duško pokazao svoju romantičnu stranu (foto)

Facebook

 

Komentari (1)

Loading
Persa 18:10 25.03.2022
Odgovori

Sto je mnogo mnogo je ,bas ste preterali.Da li moze covek da jednom otvori telefon da nesto procita a da ne pisete o Jeleni.Kome je ona jos interesantna, kakve veze ima njen zivot sa nasim zivotima, zasto je ona bitna??????????? Kako ne shvatate da mi zivimo od nasih plata a ne od toga da li je ona gola ili obucena. Ne vidim da bi ona mogla biti primer nasoj omladini. Mislim da je stvsrno dosta.Dusko mora da trpi zbog dece a mi ne moramo.

hellomagazin.rs hellomagazin