Od nje je nasledila lepotu: Ana Stanić objavila fotografiju majke koju retko pokazuje

Od nje je nasledila lepotu: Ana Stanić objavila fotografiju majke koju retko pokazuje

Autor: | 21/03/2022

0

Majka Ane Stanić proslavila rođendan

Ana Stanić spada u kategoriju javnih ličnosti koje brižljivo čuvaju privatnost, ali postoje situacije u kojima napravi izuzetak. 

- Mama srećan rođendan. Da ostaneš najbolja mama i baka - poručila je u Fejsbuk objavi, uz fotografiju mame Slavice Stanić, na koju umnogome liči.

Pročitajte: Ana Stanić za Hello! o svom odrastanju - Umela sam da pobegnem sa časa, posvađam se i suprotstavim autoritetima

Mirko Tabašević

 
 

- Rođena sam u Nišu, tamo je skoro cela mamina rodbina. U Nišu sam provela prve dve godine života, onda smo se preselili u Zaječar, pošto je tata bio vojni lekar. Moji su vrlo rano osnovali porodicu, maltene kao studenti - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Pročitajte: Mamino zlato - Ana Stanić ponosno pokazala prelepog sina, Vuk već niže prve uspehe (foto)

printscreen

 

Majka Ane Stanić je profesor u penziji, tako da ima vremena da se posveti unuku Vuku, ali i da ćerki pomogne oko svakodnevnih obaveza. 

-Moja mama je od onih žena koje kuvaju svaki dan. Voli da pravi tonu hrane za svu decu i vrlo često jedemo kod nje. Pitam je kako joj ne dosadi da stalno zove ljude na obroke, posle sređuje i pere sudove, ali ona to obožava. Ja sam drugi tip kada je u pitanju pristup kuhinji i kuvanju - priznaje Ana. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti