Bivši muž Nede Arnerić otkrio nepoznate detalje o njenom životu: Bila je skromna, jedna stvar joj je strašno smetala

Bivši muž Nede Arnerić otkrio nepoznate detalje o njenom životu: Bila je skromna, jedna stvar joj je strašno smetala

Autor: | 10/03/2022

1

Bivši muž Nede Arnerić, reditelj Dejan Karaklajić, prisustvovao je promociji monografije o legendarnoj glumici, koja nas je napustila u januaru 2020. godine. U njenu čast u Jugoslovenskoj kinoteci održano je svečano predstavljanje „Čarobne melanholije“ autorke Anite Panić.

Pročitajte: Slučajnost ili sudbina - Datum smrti Nede Arnerić krije neverovatnu istinu

Ata Images

 

‒ Nadam se da će budući čitaoci biti zadovoljni, jer između dve korice ove knjige stoji puno ljubavi, razumevanja i poštovanja prema Nedinom delu i njenoj ličnosti. Reditelj Miša Radivojević, koji je napisao veoma emotivan i lep tekst, upravo ga je naslovio „Čarobna melanholija“, definišući tako Nedinu tananu dušu, njenu prefinjenost, a zapravo vrlo snažnu i jaku ličnost. Dala sam sebi za pravo da tu divnu definiciju njene ličnosti iskoristim za naslov ove knjige ‒ izjavila je autorka.

Pročitajte: Neuzvraćena ljubav - Neda Arnerić ludo je volela ovog poznatog pevača, zauvek je ostao njen nedosanjan san

ATA Images

 
 
 

Reč je imao i bivši muž Nede Arnerić koji nije krio emocije

‒ Neda je bila duševna osoba. Još kao mlada posedovala je neku iskrenost, nešto što ju je činilo posebnom. Bila je zvezda, ali na neotrcan način. Sve što je radila duboko je osećala, duboko se trudila za to. Bila je skromna i nepretenciozna, i popularnost joj je strašno smetala. Ona je iz sebe ispuštala uloge, pravila uloge, donosila likove.

Komentari (1)

Loading
Dragana N 10:46 20.03.2022
Odgovori

Verujem da je bila sve to sto je suprug napisao, ali sigurno nije bila jaka. Naprotiv, mislim da je bila slaba i tanana dusa, koja nije mogla da izdrzi teret zivota. Da je imala dete mozda bi sve bilo drugacije, ali, na zalost, nije joj se dalo. Pokoj joj dusi!

hellomagazin.rs hellomagazin