Dom predsednika Srbije: Ovde živi Aleksandar Vučić (foto)

Dom predsednika Srbije: Ovde živi Aleksandar Vučić (foto)

Autor: | 07/03/2022

1

Dom Aleksandra Vučića će vas oduševiti

Sigurno ste se bar jednom zapitali kako izgleda dom predsednika Srbije... Aleksandar Vučić ne otkriva baš često detalje o sebi, nema ni vremena za to, ali znamo da je srećno oženjen, da je otac troje dece i da, kad završi dnevne obaveze, a njih je bezbroj, postaje jedan od nas – običan čovek, koji se trudi da živi kao sav normalan svet. 

Pročitajte: Sahranjena Ksenija Vučić - Sin Danilo i ćerka Milica nemi od bola, predsednik se emotivnim rečima oprostio od bivše supruge (foto)

Instagram

 

Gde tačno živi – to javnost ne zna, niti treba da zna. Razlog je, pre svega, bezbednosne prirode. Jedina poznata adresa je njegovo radno mesto, kancelarija na Andrićevom vencu. 

No, kako smo u 21. veku, svi imaju naloge na društvenim mrežama, pa tako i šefovi država. Predsednik Vučić ponekad nam dopusti da zavirimo u njegov svet i pokaže neki recept za relaksaciju. Svaki slobodan trenutak koristi da se posveti deci, ćerki Milici i sinovima Danilu i Vukanu, naravno i supruzi Tamari.

Profimedia

 

Ovde je dom Aleksandra Vučića 

„Danilo i ja. Zajedno možemo sve!“, napisao je pored fotografije na Instagramu, na kojoj možemo da vidimo kako izgleda deo dnevne sobe, prostorije u kojoj provode najviše vremena. Dominiraju nežni bež tonovi, od zidova i draperija do stolnjaka. Stilski nameštaj je „obučen u belo odelo“, finu tkaninu sa diskretnom ornamentikom. Ukusno i elegantno.

Instagram

 

„Iskoristio sam slobodno vreme za igru sa posebnim prijateljima, Šarkijem i Zadom, divnim psima koje sam dobio u Bahreinu od šeika Nasera“, stoji pored prizora iz dvorišta, na kome predsednika Srbije vidimo u opuštenom izdanju i društvu sa kućnim ljubimcima.

Pročitajte: Preminula je na rukama sina Danila - Ovo je uzrok smrti Ksenije Vučić

Instagram

 

Gospodin Vučić voli da u svom domu ugosti i kolege iz drugih zemalja. Kada je Sebastijan Kurc, bivši kancelar Austrije, boravio u poseti Srbiji, pozvao ga je na roštilj. 

‒ Divno popodne koje zajedno provodimo... Rekao sam Sebastijanu da je za nas Srbe najvažnije da budemo dobri domaćini i da nas najviše pogodi kada neko od gostiju kaže da to nismo bili. Za one radoznale, prvo što pripremam je biftek, uz najbolja srpska vina. 

Sigurni smo da ugledni austrijski političar neće zaboraviti ovakvo gostoprimstvo.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti