Korov će me sakriti, a ja ću za to vreme leteti visoko: Nikola Rokvić posvetio ocu emotivne reči

Korov će me sakriti, a ja ću za to vreme leteti visoko: Nikola Rokvić posvetio ocu emotivne reči

Autor: | 26/02/2022

1

Nikola Rokvić - Nova pesma oduševila publiku

Poznati pevač Nikola Rokvić predstavio je novu numeru „Besmrtna pesma“, otpevanu po stihovima istoimene poezije velikog pesnika Miroslava Mike Antića. On je oduševio publiku izvedbom ove pesme, a na Instagram profilu istakao da je ona najozbiljnija u njegovoj karijeri.

Pročitajte: Marinku bi srce zaigralo, Slavica u suzama: Braća Rokvić zagrljeni zapevali posle očevog pomena, proći će vas jeza (video)

Promo

 

-Pesma je rađena po tekstu velikog Miroslava Mike Antića. Imao sam čast da sarađujem sa muzičkom legendom Dudom Bezuhom i drugim istaknutim muzičarima na ovoj pesmi. Ona je zaista vanvremenska i verujem da će se mnogi pronaći u njoj - izjavio je Rokvić.

Pročitajte: Prva ispovest Nikole Rokvića posle očeve smrti: Despot je ljut, kaže da će postati naučnik i naći lek protiv smrti kako bi vratio dedu

Promo

 

Nikola važi za jednog od najboljih muških vokala na domaćoj sceni, a njegov glas nadaleko je prepoznatljiv i budi najlepše emocije.

Sjajnu muzičku numeru „Besmrtna pesma“ u izvedbi Nikole Rokvića možete poslušati u nastavku.

Komentari (1)

Loading
Iva 22:24 26.02.2022
Odgovori

Divno je otpevao mladi Nikola R A spot je za pohvalu.Pati porodica za Marinkom a njegova publika za gospodinom za mene je bio pravi gospodin..

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti