Da ste je sreli na ulici da li biste je prepoznali? Ana Sofrenović konačno u javnosti (foto)

Da ste je sreli na ulici da li biste je prepoznali? Ana Sofrenović konačno u javnosti (foto)

Autor: | 11/02/2022

5

Izgled Ane Sofrenović svi komentaršu 

Pre deset godina okončan je brak Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića. Stres zbog razvoda, briga da njihove ćerke Iva i Lena ne osete posledice razlaza roditelja, kao i život pod budnim okom javnosti doveli su do toga da glumica „upozna“ bolest savremenog doba – depresiju.

Pročitajte: Anu Sofrenović razvod je potpuno slomio, godinama se borila sa teškom depresijom - Jedna odluka sve je promenila

Mirko Tabašević

 

Presudan trenutak za njeno ozdravljenje bio je kada je shvatila da, ukoliko ne preduzme ozbiljne mere, neće moći da nastavi dalje ni u jednom segmentu života.

‒ Čim sam tu odluku donela i preduzela prave korake, sve je bilo drugačije – ispričala je glumica u intervjuu za „Danas“. Psihoterapija joj je mnogo pomogla, a uprkos brojim problemima sa kojima se suočila, izgled Ane Sofrenović ne prestaje da oduševljava.

Pročitajte: Ana Sofrenović - Mene su štitili od svega, a danas je ključno da decu pustim da stiču iskustvo

ATA Images

 

Poznata umetnica se posle duže vremena pojavila u javnosti i pokazala da joj problemi ne mogu ništa. Plava, vitka i prelepa, oduševila je sve na jednoj beogradskoj tribini. Složićete se, depresija i stres na Aninom licu nisu ostavili ni traga.

ATA Images

 

 

Komentari (5)

Loading
Lady Di 00:40 12.02.2022
Odgovori

Ova zena ima veliki problem.Misli da je bolja od drugih i da je sofisticirana.Mozda je to prokletstvo njenog i engleskog porekla.Nikada nece biti voljena u Srbiji zato sto nas smatra zemljom seljaka na brdovitom Balkanu.Ali na zalost to su mane njene pa zato ne moze nigde uspeti.Bolje da se ugleda na jednostavnost naseg glumista pa cak i na jednostavnost estrade,koji su kako humanitarno kako reprezentativno pomogli Srbiji,a mogla bi da uzme u obzir i ponasanje nasih svetskih sportista.Spusti se na zemlju zeno i vidi ko si realno proceni sebe ,nemoj da mislis o sebi imaginarno !!!

Семовић 03:50 13.02.2022
Odgovori

Била је прелепа девојка. Сада не знам.

Dragana 14:50 13.02.2022
Odgovori

VIDE SE POSLEDICE DEPRESIJE. I SAMA SAM IMALA TAJ PROBLEM. TO SE NIKADA, NE MOŽE U POTPUNOSTI IZLEČITI. VRAĆA SE U EPIZODAMA I NIJE LAKO ŽIVETI SA TIM!

milos 17:28 13.02.2022
Odgovori

Ostarila, ali to je sasvim normalno, na stranu sto veze sa vezom nema za modu.

hellomagazin.rs hellomagazin