Da li je zgodniji od Veljka Ražnatovića: Udaje se Maša Terzić (foto)

Da li je zgodniji od Veljka Ražnatovića: Udaje se Maša Terzić (foto)

18/01/2022

0

Maša Terzić uskoro će promeniti devojačko prezime. Ćerka generalnog direktora „Crvene zvezde“ Zvezdana Terzića dobila je dva prstena od dečka i staje na „ludi kamen“.

Pročitajte: Maša Terzić povređena u udesu u centru Beograda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Iako se o njenoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem naširoko pisalo, novu ljubav Maša Terzić ljubomorno čuva od očiju javosti. Sve je spremno za veliki dan, a prema pisanju „Blica“ mladenci su odlučili da sve troškove snose sami.

‒ Maša je 2020. godine otpočela sopstveni biznis od kog živi. Voli da bude samostalna, pa tako od butika, koji je u centru srpske prestonice, sasvim pristojno živi. Sa 26 godina može sebi da priušti mnogo toga i vrlo je ponosna na to. Maša želi da svadbu osmisli sa svojim izabranikom, koga i dalje krije od javnosti ‒ kaže izvor ovog dnevnog lista.

Pročitajte: Veljko Ražnatović i Maša terzić - Kraj romanse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic)

Bivša devojka Veljka Ražnatovića izgleda srećnija nego ikad, pa je od dečka dobila čak dva skupocena prstena poznatog brenda koji ukupno vrede 3.400 evra. Nije tradicionalno zaprošena, već joj je partner navodno odmah kupio i verenički prsten i burmu. Ono što javnost i te kako zanima jeste kako budući Mašin suprug izgleda, kao i da li je zgodniji od Veljka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti