Dragani Mirković posle nastupa u novogodišnjoj noći naglo pozlilo, prevezena u bolnicu

Dragani Mirković posle nastupa u novogodišnjoj noći naglo pozlilo, prevezena u bolnicu

Autor: | 01/01/2022

0

Dragana Mirković Novu godinu dočekala je sa fanovima na Zlatiboru, a posle prelepog dočeka pevačici je naglo pozlilo. Svi domaći mediji preneli su da je Dragana završila u bolnici. 

Kako otkriva izvor Pinka, pevačica je navodno kolabirala, te je otišla do bolnice kako bi primila infuziju, a nakratko je priključena i na kiseonik.

Pročitajte: Tri nedelje pred 54. rođendan Dragana Mirković za HELLO! otkriva - Vreme je da javnost čuje istinu (video)

- Dragana je dala sve od sebe kako bi bila na vrhuncu zadatka i kako bi svi gosti bili zadovoljni. Napravila je atmosferu za pamćenje, ali u jednom momenti joj se slošilo, te je morala da poseti užičku bolnicu, gde je usled kolabiranja priključena na infuziju i na kiseonik, kako bi povratila snagu - otkrio je izvor upućen u slučaj.

Inače, Dragana je pre nekoliko sati na svom profilu na Instagramu najavila reprizu dočeka i svoj nastup na trgu u Ćupriji.

- Sada je sve dobro, Dragani se jeste u jednom trenutku slošilo, bila je da primi infuziju i inhalaciju. Vratila se na nastup nakon toga. Pozdravlja i zahvaljuje se svima koji su brinuli i večeras se druži sa svojom publikom u Ćupriji - poručili su iz Draganine PR službe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin