Seka Aleksić: Nostalgija za roditeljskim domom tokom praznika

Seka Aleksić: Nostalgija za roditeljskim domom tokom praznika

Autor: | 01/01/2022

0

Seka Aleksić - Praznici u porodičnom domu punom ljubavi i topline

Otkako je postala majka, folk zvezda Seka Aleksić trudi se da za novogodišnje i božićne praznike svojim sinovima priredi pravu bajku. Dobro je poznat podatak iz njene biografije da nije odrasla u blagostanju, ali u njenoj porodici uvek se negovao duh zajedništva i optimizam. Sa suprugom Veljkom nastoji da na istim principima odgaja njihove dečake ‒ Jakova i Jovana.

Pročitajte: Seka Aleksić - Praznici nam stižu! Ovakvu jelku do sada niste videli (foto)

Instagram

 

‒ Kad se prisetim prazničnih dana u roditeljskom domu, obuzme me nostalgija. Nismo živeli u bogastvu, ali nam ljubavi, pažnje i topline nikada nije nedostajalo. Brat i ja smo od malih nogu učeni koliko je važno da porodica bude na okupu i da se zajedno radujemo svakom trenutku koji provodimo u takvom okruženju ‒ kaže Seka i dodaje da je majka činila sve da brat i ona svaki dan dožive kao mali prazik.

Pročitajte: Posle očeve smrti on joj je pružio veliku ljubav - Ovaj šarmanti gospodin zarobio je Sekino srce, Veljko tu ne može ništa

Instagram

 

‒ Umela je da od običnog obroka napravi gozbu načinom na koji nas je pozivala za sto, pričama koje je pričala, rečima kojima nas je bodrila da odrastemo u dobre i plemenite ljude. Naša kuća uvek je bila puna smeha i ljubavi. Takav je sada Veljkov i moj dom: pun ljubavi, optimizma, smeha, vere, nade i radosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti