Nataša posle 12 godina prvi put progovorila o odnosu sa Novakom: Ovo je prava istina!

Nataša posle 12 godina prvi put progovorila o odnosu sa Novakom: Ovo je prava istina!

Autor: | 31/12/2021

0

Nataša i Novak, odnos koji već dvanaest godina intrigira javnost

Buran emotivni život Nataše Bekvalac oduvek je izazivao veliku pažnju javnosti, ali ono što je ostala misterija i posle 12 godina jeste njen odnos sa prvim reketom planete Novakom Đokovićem.

Iako se još 2009. pisalo da je Nole raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom zbog ljubavi prema Nataši a tema nastavila da se razrađuje kroz godine, njih dvoje se nikada nisu oglašavali o ovoj romansi te je njihov odnos nastavio je da intrigira javnost.

Pročitajte: Nataša Bekvalac konačno srećna uz njega - Hvala ti što si mi pokazao da nisu svi muškarci isti (foto)

Miša Obradović

Nataša i Novak - Kraj nagađanjima 

Nataša je nakon godina ćutanja, rešila da stavi tačku na tu temu i prvi put progovorila o Novaku i njihovom odnosu.

- Ta tema da je mene Đoković muvao je u jednom periodu veoma intrigirala javnost, ali je i njemu i meni izuzetno štetila. Nema tu šta da se priča pošto je sve namešteno, apsolutno nema mesta za bilo kakvu priču o tome. I sada ova priča da se pokrene, štetila bi svima. Stvarno nema veze s istinom. Svi me poznajete i znate da uvek pričam kako jeste, ma šta da je u pitanju, ali ovde nema mesta za priču, rekla sam sve - rekla je za Srpski telegraf.

Pročitajte: Majka bi zbog sina sve istrpela - Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

Ata Images

 

Za Novaka je imala samo reči hvale i otkrila da je ponosna na njega:

- Novak je ponos Srbije. On je u stvari ponos svakog od nas. Mislim da je Đoković jedini čovek koji nas u svetu predstavlja na način da svi stvarno treba da budemo ponosni što smo iz Srbije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin