Anica Dobra je godinama čekala na ovaj dan: Presrećna sam

Anica Dobra je godinama čekala na ovaj dan: Presrećna sam

Autor: | 29/12/2021

0

Anica Dobra ne krije oduševljenje 

Prva tri dana nove godine, na kanalu „Superstar“, gledaoce očekuje serija „Čudne ljubavi“. Romantična komedija, koju je režirao Nikola Kojo, okupila je odličnu glumačku ekipu. Osim Nikole, tu su i Milena Predić, Anica Dobra, Vesna Trivalić, Nina Nešković, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković...

Pročitajte: Uspela je godinama da sačuva privatnost - Konačno prve fotografije prelepog porodičnog doma Anice Dobre

Promo

 

Iako nerado daje intervjue, Anica Dobra ovog puta nije odolela da ne kaže koju reč o seriji i to nakon što ju je zajedno sa kolegama pogledala u bioskopskoj sali Kinoteke.

‒ Dok sam čitala scenario bila sam vrlo zadovoljna, glumeći na setu bila sam zadovoljnija. Ovo što sam videla je korak ili možda oktava više od onoga što sam doživela tokom snimanja ‒ prenela je prve utiske.

Anica Dobra konačno u kadru sa njom 

Komentarišući naziv serije „Čudne ljubavi“, Anica koja igra lik Olge, iskreno kaže:

‒ Danas ko je normalan, taj nije normalan, tako da svi ovi ljudi nisu normalni. Ne samo njihove ljubavi, nego sve što se dešava u mini-seriji jako je čudno. Ali, ja bih se skoncentrisala na drugu reč – ljubav. Ona je glavni pokretač, glavni motiv zašto se sve dešava na određeni način.

Pročitajte: Svi su ih nazivali parom - O njihovoj ljubavi dosta se pričalo, ali Anica Dobra nikada nije potvrdila vezu sa ovim poznatim rediteljem

Promo

 

Zahvaljujući Nikoli Koji prvi put je podelila kadar sa Vesnom Trivalić, i na tome je beskrajno zahvalna.

‒ Volela bih da istaknem nešto što mi je na srcu, mnogo mi je drago što se Nikola setio da uklopi Vesnu i mene. To mi je izuzetno dragoceno. Osim što se privatno volimo, prvi put smo sada radile zajedno, prvi put smo se u kadru ispričale, prvi put smo nabacivale volej da bi ova druga dala gol. Mislim da to treba videti i da će mnoge obradovati Vesnina pojava.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin