Zgodna žena i u šestoj deceniji: Fotografije Džulije Roberts u kupaćem kostimu obišle planetu (foto)

Zgodna žena i u šestoj deceniji: Fotografije Džulije Roberts u kupaćem kostimu obišle planetu (foto)

Autor: | 28/12/2021

1

Izgled Džulije Roberts u šestoj deceniji ostavlja bez teksta

Neko slavi Božić pored jelke i kamina, neko na plaži. Džulija Roberts poslednjih nedelja boravi u Australiji gde snima film sa Džordžom Klunijem, a pošto će na najmanjem kontinentu ostati još koji mesec nedavno joj se pridružila i porodica, suprug Deni Moder i troje dece. Kako je na južnoj Zemljinoj hemisferi sada dugo toplo leto, slavna glumica iskoristila je pauzu na poslu i skoknula do plaže. 

A tamo su paparaci imali pune ruke posla... Zgodna žena pokazala je zašto je više od tri decenije prati laskavi nadimak. Kao što vidite na fotografijama, to nije samo zbog kultnog ostvarenja kojim se proslavila.

Pročitajte: Ko je ovde mama, a ko ćerke - Demi Mur prkosi godinama u kupaćem kostimu (foto)

Profimedia

Izgled Džulije Roberts oduševio svet

Našla je neki način da zaustavi vreme, opšti je zaključak sveta koji je ostao bez teksta i daha kada su do njega stigle vrele fotografije sa pacifičke obale. Džulija u jednodelnom kupaćem kostimu pink boje sa šmekom devedesetih... Što se, pak, njenih godina tiče, ima ih već 54. No, božićni prizor iz Australije govori drugačije, a ni oči nas ne varaju.

Pročitajte: Džulija i Šeron potpuno bez šminke - Da li izgledaju dramatično drugačije?

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Lara 19:43 11.06.2022
Odgovori

Moja tetka je zivela u Sarajevu i kad je poceo rat imala je 50 godina. Toliko je trcala pod snajperima kad je isla pi vodu i toliko je gladovala da je bila vitkija u zategnutija od Dzulije. Danas seta i jos je vrlo vitalna.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još