Tajni profil na Instagramu otkrio veliku ljubav Jovana Memedovića (foto)

Tajni profil na Instagramu otkrio veliku ljubav Jovana Memedovića (foto)

Autor: | 25/12/2021

1

Ljubav Jovana Memedovića više nije tajna

Iako vodi dve izuzetno gledane emisije, Sasvim prirodno i kviz Potera, a njega lično publika poštuje i voli, Jovan Memedović nerado daje intervjue. Ipak, budući da je aktivan na društvenim mrežama donekle stavlja na uvid privatni život.

Pročitajte: Bivša žena Jovana Memedovića dugo je bila misterija za javnost - Prelepa Mirjana prevarila je vreme, danas izgleda bolje nego ikad (foto)

Promo

 

Osim zvaničnog profila pod njegovim imenom i prezimenom, Jovan ima još jedan, manje poznat javnosti, koji otkriva veliku ljubav poznatog novinara.

Većina fotografija posvećena je njegovim prelepim drugarima koji se zovu Nana, Tito i Ozi, i verno ga prate u svim avanturama.

Pročitajte: Skriveno od pogleda - Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (foto)

Instagram

 

Ljubav Jovana Memedovića - Nana, Tito i Ozi

Nemački ovčar, lagato romanjolo i australijski govedar tri su rase pasa koje je izabrao Jovan Memedović, a njegovi ljubimci odavno su navikli na sve vremenske prilike i neprilike, šetnje po šumi, kampovanje...

Nanuk (Nanook) ili od milja samo Nana. U inuitskoj kulturi kojoj pripadaju narodi severa koji žive u Kanadi, na Aljasci, Grenlandu itd, Nanook znači polarni medved, ali ne bilo koji, već onaj najpametniji od svih, skoro čovek ‒ pojasnio je Jovan kako je vučjak dobio ime.

Pročitajte: Hrabrost ili ludost - Jovan Memedović oči u oči sa smrću, svi se pitaju kako je preživeo

Instagram

 

Na jednoj od fotografija, u igri sa psima, vidi se i Jovanova tetka Olga, pa nema sumnje da je „srpski Ber Grils“ ljubav prema životinjama poneo iz porodice.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Promo