Isplivala prava istina o njihovom odnosu: Ana Mihajlovski i Goran Stamenković doneli važnu odluku

Isplivala prava istina o njihovom odnosu: Ana Mihajlovski i Goran Stamenković doneli važnu odluku

Autor: | 04/12/2021

0

Ana Mihajlovski i Goran Stamenković dolaskom ćerke Ive na svet doneli su važnu odluku 

Ana Mihajlovski napravila je izlet u glumačke vode, a kako se snašla u ulozi Klare Marić videli su gledaoci „Dinastije“. Dok su se jedni bavili pitanjem da li je poznata voditeljka postala brineta ili je za potrebe snimanja nosila periku, drugi su pažnju usmerili na činjenicu da je „Dinastija“ projekat „Emotiona“, produkcijske kuće Gorana Stamenkovića. Naravno, poenta priče je da je njih dvoje svojevremeno vezivala velika ljubav, te da su 2006. godine dobili ćerku Ivu.

Pročitajte: Tragediju zabeležile kamere, uhapšen bahati vozač - Ćerke Ane Mihajlovski od šoka samo plaču

TV Pink printscreen

 

Ana Mihajlovski i Goran Stamenković uspeli su da održe obećanje koje su sebi dali kada su se rastajali, da će Ivi obezbediti što lepšu atmosferu za odrastanje. Svojevremeno, dok je na „Instagramu“ objavljivala razmišljanja o muško-ženskim odnosima, voditeljka koju je proslavila emisija „Leteći start“, napisala je: „Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica. Ne možete ga izbrisati gumicom jer vašem detetu treba.“

Međutim, njih danas ne vezuje samo Iva, već i istinsko prijateljstvo. Više puta svedočili smo prizorima sa zajedničkih putovanja, a Anin i Goranov odnos nisu remetile ni nove ljubavi koje su oboje, što je normalno, u međuvremenu imali.

Pročitajte: Sudbinski vezani - Ana Mihajlovski dala šansu staroj ljubavi?

ATA Images

 

Da Ana i na poslovnom planu ceni prvog čoveka „Emotiona“ više puta je potvrdila, a jednom prilikom i objasnila:

‒ Goran je moj glas razuma i ostaće dokle god budem radila na televiziji. Usmeravao me je u poslu i njegovom sudu najviše verujem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti