Ko je bio Milan Njegomir, najveća ljubav slavne pevačice

Ko je bio Milan Njegomir, najveća ljubav slavne pevačice

Autor: | 20/11/2021

0

Merima i Milan Njegomir - bila je to ljubav na prvi pogled

„Deca su moje najveće bogatstvo. Ne vredi nikakva karijera ako oni ne postanu časni i zdravi ljudi“, govorila je Merima Njegomir. Na put je uspešno izvela četvoro dece – ćerke Ljubicu, Milicu i Jelenu, i sina Marka. Iako njen posao jeste bila muzika, na prvom mestu Merima je bila majka, a zbog porodice se u nekom trenutku osamdesetih godina nakratko povukla sa scene.

Pročitajte: Preminula je 10 dana posle rođendana - Poslednja fotografija Milice Njegomir sa majkom slama srce (foto)

Supruga Milana Njegomira upoznala je 1979. godine. Kako je jednom rekla, bila je to velika ljubav na prvi pogled, iako je tadašnji generalni direktor Fonda za stočarstvo SFRJ bio od nje stariji dve decenije. Razveli su se 1995, ali je do kraja života nosila njegovo prezime (devojačko je bilo Kurtiš).

- I dobar razvod može da bude uspeh. Mislim da je to bila pametna  odluka. Posle toga sam nekako umetnički uzletela i stekla slobodu, koja je umetniku najvažnija. Deca su uvek bila uz mene, a sa bivšim suprugom ostala sam u odličnim, prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Ovako je pevačica govorila nekoliko dana pred smrt - Poslednja izjava Merime Njegomir ledi krv u žilama

Merima i Milan Njegomir ostali su u korektnim odnosima do poslednjeg dana njegovog života

Slavna pevačica bila je neizmerno tužna kada je čula da je Milan preminuo, u avgustu 2019. godine.

-Bez obzira što nismo ostali da živimo zajedno i što nam nisu uvek cvetale ruže, neraskidiva veza i komunikacija trajale su do poslednjeg dana.

Diva narodne muzike, koja nas je danas napustila nakon borbe sa teškom bolešću, bila je i u braku sa biznismenom Dragoljubom Markovićem, ali ta priča nije dugo trajala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin