Njena ljubavna priča najbolja je motivacija: Ana Bučević verena je za rođenog brata ove naše popularne pevačice (foto)

Njena ljubavna priča najbolja je motivacija: Ana Bučević verena je za rođenog brata ove naše popularne pevačice (foto)

Autor: | 19/11/2021

0

Ana Bučević, najpoznatiji motivacioni govornik u regionu, konačno je srećna u ljubavi 

„Ne beži se od ljubavi, ljudi beže od boli, patnje, prevare. Ljubav vam to nikad neće napraviti. Ako boli, ako patite, ako ste prevareni, znajte da vam to ljubav nije napravila“, jedna je od poruka koje se mogu čuti od Ane Bučević, koja važi za najpoznatijeg motivacionog govornika u regionu.

Njen primer najbolji je pokazatelj da od ljubavi nikada ne treba odustati. Iako iza sebe ima dva braka, koja su se neslavno završila, četrdesettrogodišnja Splićanka nije se ustručavala da Veneri, boginji ljubavi, pruži još jednu šansu.

Pročitajte: Udala se Ana Bučević - Posle dva propala braka, treću sreću pronašla je sa rođenim bratom pevačice Maje Nikolić (foto)

Ana Bučević sreću u ljubavi pronašla je pored njega 

Uostalom, kada je nekome „suđeno“ da se nađe i provede život zajedno, sudbina će učiniti sve da ukrsti puteve. Anin izabanik Marko Nikolić rodom je iz Niša, u Gracu je završio džez akademiju, a poslednjih dvadeset godina živi u Beču. Iako je pokušao da se probije na ovdašnjoj muzičkoj sceni, ostao je u senci starije i daleko popularnije sestre Maje.

Pročitajte: Važe za najlepše srpske voditeljke, a sada su dokazale i zašto - Branka, Maja i Marija u potpuno prirodnom izdanju

Hrvatski mediji prenose da se Ana zbog Marka preselila u Beč, a sa sobom je povela i sedmogodišnjeg sina Lukasa, dok je ćerka Ana, zbog školskih obaveza, ostala kod njene sestre Nade u Splitu. Plan je da se majci i bratu pridruži kad maturira.

I Marko, koji je otac dvoje dece, iza sebe ima brak koji je okončan razvdom.

Ana Bučević i Marko iza sebe imaju neuspele brakove 

Zaljubljeni par neko vreme skrivao je svoju vezu, budući da se šuškalo da su je započeli dok je Ana još bila udata za Sašu Dvornika. Razlaz, koji je navodno prouzrokovao njegov pokušaj da joj preotme posao, u Hrvatskoj je mesecima bio tabloidna tema broj jedan.

Kada se situacija smirila, a Ana i Marko, sigurni da ih vežu snažne i iskrene emocije, objavili veridbu, usledila je prva zajednička fotografija na društvenim mrežama, na kojoj zagrljeni poziraju ispred dvorca „Šenbrun“ u Beču.

Pročitajte: Supruga Gorana Ivaniševića objavila preslatke fotke sina - Upoznajte Olivera (foto)

Datum venčanja još nisu otkrili ali, s obzirom na to da oboje tvrde da nikada nisu bili srećniji nego u ovom periodu, nije isključeno da u skorijoj budućnosti ozvaniče svoj odnos.

Budući da Maja Nikolić često ističe koliko je vezana za mlađeg brata, na kojeg je neizmerno ponosna, mladenci mogu biti mirni ‒ odličnu pevačicu za svadbu već imaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti