Oči, osmeh, kosa: Sestra Sanje Marinković je njena kopija, vodi prelep život daleko od Srbije (foto)

Oči, osmeh, kosa: Sestra Sanje Marinković je njena kopija, vodi prelep život daleko od Srbije (foto)

Autor: | 15/11/2021

0

Sestra Sanje Marinković je samo takva lepotica 

Sanja Marinković svoj privatni život vešto krije, ali javnost i te kako zna da popularna voditeljka ima rođenog brata Bojana. Bojan i Sanja veoma su vezani jedno za drugo, a Bojanova supruga Jelena odlično se uklopila i porodicu Marinković. Sanja nesebično podržava sve što njena snaja radi, pa veoma često objavi fotografiju sa nekim od veoma zanimljivih modela šešira, sa Jeleninim potpisom.  

Pročitajte: Vesna Dedić konačno otkrila razlog prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković - Praštala sam svašta, ali ovo nisam mogla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena (@jelena_mm)

Sestra Sanje Marinković živi u Španiji 

Dok Sanja i Bojan svoje živote vode u Srbiji, njihova sestra Tamara odlučila je da ode u daleku Španiju. Tamara u Barseoni živi sa porodicom, a veoma često gosti su joj upravo najmiliji brat i sestra. Sanja obožava ovu zemlju i često je isticala da bi radije tamo bila strankinja nego bilo gde drugde.

Pročitajte: Tajna Sanje Marinković - Donesite odluku kao ja i sačuvaćete mentalno zdravlje

Instagram

 

Iako ne može da zamisli da se preseli u neku drugu zemlju, Sanja je jednom za “Story” rekla da bi to jedino mogla da bude Španija. Sigurno smo da je i sestra Tamara najveći razlog tome. Ljubav među njima očigledna je i nesebična, a da li Sanja i Tamara liče procenite sami. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti