Oaza hedoniste i velikog sanjara: Ovde živi Mirjana Bobić Mojsilović, svaka slika krije romantičnu priču

Oaza hedoniste i velikog sanjara: Ovde živi Mirjana Bobić Mojsilović, svaka slika krije romantičnu priču

Autor: | 15/11/2021

0

Dom Mirjane Bobić Mojsilović odiše romantikom i setom 

Izgleda da na fotografijama Mire Bobić uvek dominiraju tri stavke: osmeh na licu, biseri oko vrata i ako se slika u kućnom ambijentu, njena umetnička dela u pozadini, bilo da je reč o knjigama ili živopisnim akvarelima.

Pročitajte: Bila je beba kada je izgubila oca, a onda je njena majka donela odluku života - Upoznajte Milu, ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (foto)

Mirko Tabašević

 

U njenom domu uvek vlada prijatna i opuštena atmosfera, zbog čega prijatelji rado navraćaju. Mira obožava da kuva za drage ljude, a druženja obično potraju do kasno, uz smeh i pesmu. To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je njen moto: „Nije važno ko je u pravu, važno je biti srećan“.

Mirko Tabašević

 

Dom Mirjane Bobić Mojsilović krase njena umetnička dela 

Jedna od naših najtiražnijih autorki uživa da prostor upotpuni zanimljivim sitnicama: lampama, cvećem, ručno rađenim detaljima u vidu prekrivača ili jastuka, figurama...

Mirko Tabašević

 

Mirjana Bobić nesumnjivo ume sebi da ugodi. Skoro svaki slobodan kutak u njenom stanu zauzimaju slike koje je sama naslikala. One je, priznala je, ispunjavaju pozitivnom energijom. Često na platno prenosi atmosferu mora i tropskih predela jer tako može da putuje čak i dok je u svojoj dnevnoj sobi.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti