Radost, boje i čarolija života: U ovom nestvarno lepom stanu živi Aleksandra Kovač (foto)

Radost, boje i čarolija života: U ovom nestvarno lepom stanu živi Aleksandra Kovač (foto)

Autor: | 07/11/2021

0

Dom Aleksandre Kovač odmah biste prepoznali 

Letimičnim pogledom na fotografije iz stana Aleksandre KovačRomana Goršeka na Vračaru lako se može zaključiti da u njihovom domu caruju vesele boje. Za njih je, bez sumnje, zaslužna priznata muzičarka, koja bez kolorita ne može ni u svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Pročitajte: Aleksandra Kovač - Kako sam pronašla mir

Instagram

 

S obzirom na to da Aleksandra redovno upražnjava jogu i meditacije, ne čudi što u njenom životnom prostoru dominira desen koji asocira na Daleki istok.

Instagram

 

Dom Aleksandre Kovač budi pozitivnu energiju i volju za životom 

Da pevačica i njen izabranik, sa kojim je zajedno duže od dve decenije, vole pisanu reč svedoče i brojne knjige koje se mogu videti u svakom kutku stana koji, uzgred rečeno, dele sa kućnim ljubimcima.

Instagram

 

Posebno zanimljiva je kuhinja gde je, uz beli trpezarijski sto i stolice, svoje mesto pronašla i polica ofarbana u modroplavu boju, prepuna raznobojnih detalja.

Pročitajte: Sećanje na ljubav - Kristina Kovač iznenadila objavom o sestri Aleksandri (foto)

Instagram

 

Aleksandra Kovač dosta vremena posvećuje zdravom životu, pa osim, što redovno vežba, vodi računa i o pravilnoj ishrani. Sa pratiocima često razmenjuje motivacione poruke koje podižu raspoloženje, ali i recepte bazirane na namirnicama koje se mogu nabaviti u bioradnjama.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti