Pre 13 godina ceo svet je brujao o njihovoj romansi: Poznata lepotica učinila je sve da razdvoji Noleta i Jelenu  (foto)

Pre 13 godina ceo svet je brujao o njihovoj romansi: Poznata lepotica učinila je sve da razdvoji Noleta i Jelenu (foto)

Autor: | 03/11/2021

0

Novak Đoković i Lerin Franko zajedničkom fotografijom pokrenuli su glasine o romansi

Iako je Novak Đoković već dugo u srećnom braku sa svojom ljubavlju iz školskih dana, slavnog tenisera više puta su u proteklih petnaestak godina dovodili u vezu i sa nekim drugim devojkama. Među njima je lepa paragvajska atletičarka Lerin Franko, koja je medijima bila posebno zanimljiva u vreme „Olimpijskih igara“ u Pekingu 2008. Bila je dovoljna jedna zajednička fotografija iz „Olimpijskog sela“ da se pokrenu glasine.

Pročitajte: Đoković podigao svet na noge - Kakva radost, Jelena i Novak presrećni!

Arhiva Hello!

 

Atraktivna bacačica koplja nije izazivala pažnju samo na atletskim stadionima već i na modnim pistama. Jednom prilikom izjavila je da joj je Đoković omiljeni sportista, a njegove mečeve u Pekingu pratila je iz lože namenjene porodici i stručnom štabu. To je, uz pomenutu fotografiju, probudilo sumnje da Lerin nije samo obožavateljka i navijačica.

Getty Images

 

Novak Đoković i Lerin Franko bili su glavna tema svetskih medija

Činjenica da je Novak tada već tri godine bio sa Jelenom nije sprečila „teoretičare zavera“ da osmisle ljubavnu priču, mada je verovatno sve i bilo samo – priča.

U nekom trenutku osvrnuo se na šuškanja:

‒ Čuo sam da je Lerinin dolazak bio glavna tema u medijima ovih dana, kao i da su je kamere već primetile u mojoj loži. Ali, mi nismo zajedno. Mnogi verovatno pokušavaju da od toga naprave skandal i novu romansu što je, naravno, deo mog života sa kojim sam morao da se pomirim. Tačno je da se družimo i da je došla da gleda moje mečeve, ali mi smo samo prijatelji i tako će ostati. Znate, mediji vas mogu napraviti zvezdom i zatim gurnuti u blato za samo jedan dan, pa moram da pazim šta pričam...

Pročitajte: Okružen glumicama - Gde je to sinoć viđen Novak Đoković i gde je bila Jelena (foto)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin