Ja to nisam mogla da prihvatim: Supruga Dejana Tomaševića patila je od retke i neizlečive bolesti, a onda se desilo čudo

Ja to nisam mogla da prihvatim: Supruga Dejana Tomaševića patila je od retke i neizlečive bolesti, a onda se desilo čudo

Autor: | 25/10/2021

3

Supruga Dejana Tomaševića pre nekoliko godina suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Dijagnoza je bila neumoljiva – lupus, autoimuna bolest za koju zvanična medicina nema leka. No, za Jelenu Tomašević predaja nije bila opcija.

Zahvaljujući znanju iz oblasti prirodne medicine, koje je samoinicijativno usvajala prvo na internetu, a potom i na fakultetu, gde je stekla diplomu doktora prirodnih nauka, uspela je da povrati zdravlje. Svoje iskustvo podelila je sa čitaocima magazina HELLO!, s nadom da će njeno iskustvo nekome biti od koristi.

Pročitajte: Supruga Dejana Tomaševića - Bez suprugove podrške ne bih uspela da pobedim bolest, koja je zvanično neizlečiva

Luka Šarac

 

‒ Posle četvrtog porođaja počela sam da se osećam čudno, gubila sam snagu i stalno bila umorna. U jednom trenutku imala sam dvadeset kilograma viška iako sam trošila mnogo više energije nego što sam unosila kalorija ‒ prisetila se Jelena.

Porodica Dejana Tomaševića je tokom njegove karijere živela u Španiji, potom u Grčkoj, a onda su se doselili u Srbiju.

‒ Svaka selidba bila je veliki stres i sve to doprinosilo je mom tadašnjem stanju ‒ ističe supruga nekadašnjeg košarkaškog reprezentativca.

Luka Šarac

 

Supruga Dejana Tomaševića pobedila zvanično neizlečivu bolest

‒ Posle nekoliko užurbanih dana, kada nisam stigla ni da jedem jer sam pakovala kofere, s uzbuđenjem sam stala na vagu uverena da sam smršala. Šokirala sam se kada sam videla da sam dva kilograma teža. Tada sam shvatila da u mom organizmu postoji ozbiljan problem.

Kako kaže, obišla je doktore u sve tri države, Španiji, Grčkoj i Srbiji, i svi su joj saopštili istu dijagnostiku – deset od jedanaest simptoma lupusa, autoimune bolesti za koju zvanična medicina nema lek.

‒ Ja to nisam mogla da prihvatim i počela sam da istražujem u literaturi vezanoj za oboljenje.

Pročitajte: Ekskluzivno za "Hello!" Jelena i Dejan Tomašević - Kako smo pobedili neizlečivu bolest

Boško Karanović

 

U potrazi za rešenjem problema Jelena se okrenula zdravoj ishrani i rezultati nisu izostali.

‒ Prestala sam da jedem meso i gotovo potpuno izbacila proizvode životinjskog porekla. Danas ponekad pojedem malo sira. Konzumiranjem sveže ceđenih sokova od celih namirnica, sa svim enzimima koje sadrže voće i povrće, uspela sam da potpuno oporavim organizam i izlečim lupus, koji je zvanično neizlečiv.

‒ Sopstvenim primerom mogu da svedočim o efikasnosti terapije hranom i o rezultatima koje takav način života daje ‒ zaključuje Jelena Tomašević.

Komentari (3)

Loading
Kukavci 09:24 26.10.2021
Odgovori

Bravo! Još jedna stručnjakinja opšte prakse! Čudi me da nije osposobila muža da i on može da rađa decu ..to je predmet sa istog "fakulteta". A veverice se raduju i ugrožavaju svoje zdravlje čitajući ovakve nebuloze...nobelov komitet još nije reagovao? Šteta.

Gordana 10:08 27.10.2021
Odgovori

Kao lekar specijalista sa 32 god radnog iskustva verujem u integrativni pristup zdravlju i bolesti.Hrana.biljke.eterična ulja.kretanje.san .vazduh.uskladiti želje i mogućnosti.imati hobi.prijatelje.biti dobar sam sa sobom preduslov dobrog zdravlja.Naravno lečenje lekovima kad to zaista treba.

Vera 11:43 27.10.2021
Odgovori

Nemojte deliti takva iskustva, svaki organizam je poseban i ne reagujemo svi isto. Samo 3 selidbe????? I vama je to bio stres a imali ste materijalnu podršku. Ako je sve to tako lako, zašto Dejan nije izlečio vitiligo? Želim vam svu sreću i zdravlje ali sa takvim izjavama budite mudri.

hellomagazin.rs hellomagazin