Sve otkazano: Svetislav Pešić hitno hospitalizovan

Sve otkazano: Svetislav Pešić hitno hospitalizovan

Autor: | 18/10/2021

0

Svetislav Pešić hospitalizovan je u Klinički centar i kontrolni treninzi košarkaške reprezentacije Srbije neće biti održani 18. i 19. oktobra 2021. godine. Kako prenose domaći mediji, uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije jutros je otkazano zbog zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

Pročitajte: Marija Tarlać pokazala svog prezgodnog muža koji 20 godina izbegava medije

ATA Images

 

– Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije – poručio je prof. dr Dragan Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać izrazio je zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

ATA Images

 

– Želim da u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem veliku zahvalnost upravi i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima – naglasio je Tarlać, piše „Kurir“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin