Lepa, zgodna i bogata: Ćerka Filipa i Madlene Cepter preti da pokori svet (foto)

Lepa, zgodna i bogata: Ćerka Filipa i Madlene Cepter preti da pokori svet (foto)

13/10/2021

2

Ćerka Filipa Ceptera vrlo je popularna na društvenim mrežama

Na „Instagramu“ se predstavlja kao „KingZepter“. Zvuči dovoljno kraljevski, luksuzno i – cepterovski. Pravo ime joj je Ema, a roditelji su joj, već ste pogodili, Filip i Madlena Cepter.

Pročitajte: Ovako danas izgleda ćerka Filipa Ceptera i njegove supruge Madlene (FOTO)

Arhiva Hello!

 

‒ U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Ćerka Filipa Ceptera studije u inostranstvu privodi kraju

I vila Cepterovih na Dedinju dobila je ime po Emi. Uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri, ćerku su svugde vodili sa sobom. Od malih nogu imala je prilike da upozna svetske metropole, u nekima i da živi. Trenutno je u Londonu, gde privodi kraju studije psihologije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

Ema je popularna i na društvenim mrežama, samo na „Instagramu“ prati je skoro deset hiljada ljudi. Često pravi video-priloge o svojoj porodici i otkriva na kojoj destinaciji u određenom trenutku uživa. Nekad se javi sa porodične jahte „Joy me“, dugačke pedeset metara, nekad iz raskošnog doma u Monaku, a često i sa neke egzotične destinacije. I uvek sa puno ljubavi govori o svojim roditeljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

Komentari (2)

Loading
Nada 03:51 14.10.2021
Odgovori

Stvarno je lepa i zanimljiva, uspesna, bogata. Sve se slozilo u jednom bicu. Cestitke i roditeljima i njihovoj mezimici.

hellomagazin.rs Arhiva Hello!