Željko Joksimović zanemeo, region i dalje plače: Ova pevačica je božanstvenim glasom oživela Silvanu u filmu Toma (video)

Željko Joksimović zanemeo, region i dalje plače: Ova pevačica je božanstvenim glasom oživela Silvanu u filmu Toma (video)

Autor: | 11/10/2021

1

Film „Toma“ pobrao je pozitivne kritike i obara rekorde gledanosti. Legendu narodne muzike Tomu Zdravkovića u filmu je maestralno odglumio Milan Marić, a uloga Silvane pripala je glumici Tamari Dragičević.

Pročitajte: Sanja Marković, filmska supruga Tome Zdravkovića - Svako od nas treba da ima jednu Gocu

Aleksandar Kujučev

 

Dok je Aco Pejović svojim glasom, kroz pesmu, oživeo lik Tome Zdravkovića, malo je poznato ko je anđeo božanstvenog glasa koji na momente zaista zvuči kao Silvana. Reč je o Suzani Branković, ili devojački Suzani Dinić, koja je poznata kao nekadašnja članica grupe „Beauty Queens“.  

Instagram

 

Saradnja na filmu „Toma“, kako otkriva, počela je slučajno.

‒ Iskreno, postoji puno anegdota vezanih za trenutak kada me je Željko Joksimović pozvao da otpevam Silvanine numere. Prvo, ja pevam pop muziku, pa je ljudima bilo nezamislivo da pevam te pesme. Druga devojka je trebalo da otpeva sve pesme, ali se, nažalost, razbolela. 

Suzana Branković nije ni sanjala da će pevati za film „Toma“

Scene u kojima Toma i Silvana pevaju zajedno trebalo je hitno da se snime, a kako Željko nije imao alternativu, pozvao je Suzanu da priskoči u pomoć.

‒ Rekao mi je danas za sutra da snimim samo te dve pesme, pa će devojka, kad ozdravi, da nastavi. To se dešavalo usred korone prošle godine, ja sam bila kod roditelja u Zaječaru, ali sam imala studijsku opremu kod sebe. Snimila sam „Noćas mi srce pati“ i poslala mu uveče, a sutradan mi je javio da je bio šokiran jer nije mogao da pronađe razliku između originala i moje verzije ‒ otkrila je pevačica u „Grand magazinu“ i dodala da je i sama bila iznenađena, jer joj opus Silvaninih pesama do tada nije bio blizak.

Pročitajte: Objavljena pesma “Ponoć” Željka Joksimovića iz filma Toma

Kada je Željko ljudima na setu pustio Suzanine snimke, odlučeno je da pevačica snimi sve preostale numere.

‒ Niko nije mogao da veruje da je to moj glas, svi su bili iznenađeni. Što se kaže: „Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno“. A što se tiče pesme „Ponoć“, mislim da će ostati među evergrin hitovima ‒ ispričala je Suzana, koja svojim anđeoskim glasom publiku gađa pravo u srce. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti