Otkrivamo: Ovo je pravi razlog razvoda Kristine Bekvalac i Iva Martinovića

Otkrivamo: Ovo je pravi razlog razvoda Kristine Bekvalac i Iva Martinovića

Autor: | 08/10/2021

1

Kristina Bekvalac – razvod i novi početak

Nataši Bekvalac brak definitivno ne ide od ruke, a, po svoj prilici, ni njenoj mlađoj sestri. Kristina više ne živi sa ocem svoje dece, Ivom Martinovićem. Ni drugi pokušaj braka nije uspeo. Naime, njih dvoje su se pre nekoliko godina razveli, da bi potom ljubavi pružili novu šansu. Iako imaju dvoje dece, nepomirljive suprotnosti na kraju su učinile svoje, a da li će biti iskušavanja i treće sreće – o tome je prerano govoriti.

Pročitajte: Kristina Bekvalac - Ivo i ja se nismo snašli u braku, ostajemo najbolji prijatelji

Kristina i Ivo imaju ćerku Petru i sina Nou. Oboje su brižni roditelji i u tom domenu nikad nije bilo problema, jer, kako je otkrila stilistkinja, dele iste poglede na vaspitanje. No, kada je o ljubavi reč, nekad je bolje ostati u bliskim prijateljskim odnosima nego u lošem braku.

‒ Brak je konstantna borba, sa usponima i padovima, neizvesnim krajem, prelepim i manje lepim izazovima i situacijama u koje nas život stavlja. Žene, borite se za sebe, za ljubav, sreću, radost... Borite se za sebe i svoju decu, za suštinu, a ne formu. Ne plašite se, jer sve će uvek biti kako treba da bude. Biće dobro ukoliko ste vi dobro – napisala je jednom prilikom.

Pročitajte: Sa Dedinja u još veći luksuz - Zavirite u novi stan Kristine Bekvalac, komšije su joj sve same zvezde (foto)

Kako saznajemo iz izvora bliskih bivšem paru, emocije između lepe Kristine i uspešnog arhitekte jednostavno su se ugasile, a kamen spoticanja nije nikakva treća osoba.

 

Komentari (1)

Loading
Mlada vojvodjanka 18:33 08.10.2021
Odgovori

Stvarno mi je neverovatno da postoje zene koje veruju da ljubav "puca" dok ih smrt ne rastavi. Malo, malo pa je razleg "ljubav je nestala". A postovanje, deca..

hellomagazin.rs hellomagazin